Naruči Torte kolači i deserti Dostava
u 1 minuti

Torte kolači i deserti Dostava | Pauza

Postoje oni koji jako vole jesti slanu hranu. Oni koji vole isprobavati glavna jela neke nove kuhinje. Obožavaju japansku hranu, sushi i meksičku. Postoje i oni koji su ludi za sarmom i mogli bi je jesti svaki dan. A postojiš i ti. Ti voliš slatko. Nije ti toliko bitno što će biti glavni obrok, ali sve daješ za par kolača, krafnu ili sladoled.
Pauza.hr ti omogućuje da pronađeš slastičarnicu ili restoran iz kojeg možeš naručiti baš onu vrstu deserta koji ti se jedu.

Pogledaj komentare korisnika koji su već naručili, pregledaj jelovnike i pogledaj slastice najbližih restorana. Upiši svoju adresu, odaberi desert koji ti se najviše jede i završi narudžbu odabirom plaćanja, gotovinom ili online.

Samo te tri klika dijele od toga da u vlastiti dom brzo i jednostavno dobiješ najfinije slastice. Što čekaš, još uvijek razmišljaš? Ako te glad još uvijek nije savladala (ali zašto bi inače baš Pauza.hr bila otvorena na tvom mobitelu ili laptopu? :D), do tad možeš pogledati naš blog gdje ćeš naučiti više o slasticama ili pronaći nove ideje.