Naruči Riblja jela Dostava
u 1 minuti

Riblja jela Dostava | Pauza.hr

Riba je odličan izvor proteina, a nema zasićenih masnih kiselina koje su inače prisutne u mesu. Isto tako, riba je odličan izvor omega-3 masnih kiselina koje smanjuju razinu „lošeg” kolesterola, a istovremeno ubrzavaju metabolizam. Vitamin D, kojim riba obiluje, i ove kiseline pomažu i u bržem oporavku od vježbanja: smanjuju umor i potiču regeneraciju mišićnog tkiva.
Hmmm. Da pojednostavnimo. Bit ćete zdraviji i mršaviji 😊
Znači, za sreću i zadovoljstvo u životu nekad je dovoljno samo malo ribica. Zato su omiljene petkom, a kada krene toplije vrijeme riba se i češće nađe na tanjuru.

Pogledaj komentare korisnika koji su već naručili, pretraži jelovnike i pogledaj riblje specijalitete najbližih restorana. Upiši svoju adresu, odaberi jelo koje ti se najviše jede i završi narudžbu odabirom plaćanja, gotovinom ili online.

Samo tri klika te dijele od toga da u vlastiti dom brzo i jednostavno dobiješ najfinija riblja jela. Što čekaš, još uvijek razmišljaš? Ako te glad još uvijek nije savladala (ali zašto bi inače baš Pauza.hr bila otvorena na tvom mobitelu ili laptopu? :D) možeš pogledati naš blog gdje ćeš naučiti više o pripremi ribe u različitim kulturama ili pronaći nove ideje.