Postani partner servisa Pauza.hr

Graph

Suradnjom možemo unaprijediti vaše poslovanje i postići stalan rast broja narudžbi i sretnih korisnika! Naš će vam tim omogućiti pristup desetcima tisuća korisnika servisa Pauza.hr te će kontinuirano raditi na povećanju dosega kupca. Ulaganjem u promociju vašeg restorana pomoći ćemo vam u izgradnji jedinstvenog branda dostave hrane. Vaša je zadaća da se pobrinite da korisnicima servisa Pauza.hr dostavljate jela visoke kvalitete uz najbolju uslugu.

Više korisnika - Više narudžbi - Veći profit

Ispunite formu i priključite se

 
 
 
 
 
 

Naš će vam se prodajni predstavnik javiti u najkraćem roku,
a za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

01/7987-424
(ovo nije broj za naručivanje hrane)

Servis za naručivanje hrane Pauza.hr je jednostavan i brz!

User ordering arrow Restaurant notification arrow Deliver arrow Happy customer
Korisnik napravi narudžbu   Vi zaprimate narudžbu u vašem sučelju   Vi dostavite narudžbu korisniku   Korisnik uživa u vašem jelu i usluzi

Više narudžbi

Promovirat ćemo vaš restoran tako što ćemo osigurati da se pojavljuje u više pretraživanja na tražilicama, na društvenim mrežama i na što većem broju zaslona. Naši partneri, s godine na godinu, ostvaruju u prosjeku do 30% veći broj narudžbi - postanite jedan od njih.

Novi kupci

Aktivno koristimo marketniške alate za privlačenje novih klijenata i surađivat ćemo s vama kako bismo zajedno osigurali da vam se postojeći korisnici vraćaju.

Bez troškova aktivacije

Naši partneri plaćaju % od svake realizirane narudžbe. Nema skrivenih troškova niti naknada.

Jednostavna tehnologija

Naša je platforma prosječnom korisniku jednostavna za korištenje. Naporno ćemo raditi na boljem razumijevanju vašeg poslovanja i ponudit ćemo vam jednostavnu tehnologiju koja savršeno odgovara vašim potrebama, dajući vam slobodu da unesete promjene, ažuriranja i poboljšanja kad god to želite, bez dodatnog troška.

Korisnička podrška

Naša korisnička podrška vam je na raspolaganju za sva pitanja i pomoć pri donošenju odluka, a sve u cilju povećanja vašeg broja narudžbi te većeg broja sretnih korisnika.

 

Pauza.hr - web i mobilni servis

Web i mobilni servis Pauza.hr omogućuje vam jednostavno i brzo naručivanje hrane iz velikog broja restorana u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Velikoj Gorici. Odlična ponuda jela, pregledni jelovnici, ocjene i preporuke korisnika - sve na jednom mjestu!

Dobar tek!

Kako naručiti hranu online

Slijedite ove korak-po-korak upute i krenite u naručivanje hrane online.

Mogućnosti za restorane

Imate restoran ili catering i pružate uslugu dostave hrane? Postanite partner našeg web i mobilnog servisa za naručivanje hrane online. Više

close

Bok ,
Pauza ima novo sučelje za lakše pretraživanje restorana koji dostavljaju na tvoju adresu. Molimo te da ažuriraš svoje podatke za dostavu kako bi tvoje korisničko iskustvo bilo što bolje.
Dobar tek želi ti Pauza!