Postani partner servisa Pauza.hr

Graph

Suradnjom možemo unaprijediti vaše poslovanje i postići stalan rast u broju narudžbi i sretnih korisnika! Naš tim će vam omogućiti pristup desetcima tisuća korisnika servisa Pauza.hr te kontinuirano raditi na tome da poveća doseg do kupca. Ulaganjem u promociju vašeg restorana pomoći ćemo vam izgraditi jedinstveni brand u dostavi hrane. Vaša je zadaća da se pobrinite da korisnicima servisa Pauza.hr dostavljate jela visoke kvalitete uz najbolju uslugu.

Više korisnika - Više narudžbi - Veći profit

Ispunite formu i priključite se

 
 
 
 
 
 

Naš prodajni predstavnik će vam se javiti u najkraćem roku,
a za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

099 420 0992
(ovo nije broj za naručivanje hrane)

Servis za naručivanje hrane Pauza.hr je jednostavan i brz!

User ordering arrow Restaurant notification arrow Deliver arrow Happy customer
Korisnik napravi narudžbu   Vi zaprimate narudžbu u vašem sučelju   Vi dostavite narudžbu korisniku   Korisnik uživa u vašem jelu i usluzi

Više narudžbi

Promovirat ćemo vaš restoran tako da se pojavljuje u više pretraživanja na tražilicama, na društvenim mrežama i na što većem broju zaslona. Naši partneri ostvaruju u prosjeku do 30% veći broj narudžbi s godine na godinu - postanite jedan od njih.

Novi kupci

Aktivno koristimo marketniške alate za privlačenje novih klijenata i surađivat ćemo s vama kako bismo zajedno osigurali da se postojeći korisnici vraćaju.

Bez troškova aktivacije

Naši partneri plaćaju % od svake realizirane narudžbe. Nema skrivenih troškova niti naknada.

Jednostavna tehnologija

Naša platforma je jednostavna za korištenje prosječnom korisniku. Naporno ćemo raditi na boljem razumijevanju vašeg poslovanja i ponuditi vam jednostavnu tehnologiju koja savršeno odgovara vašim potrebama, dajući vam slobodu da unesete promjene, ažuriranja i poboljšanja kad god to želite, bez dodatnog troška.

Korisnička podrška

Naša korisnička podrška vam je na raspolaganju za sva pitanja i pomoć pri donošenju odluka, a sve u cilju povećanja vašeg broja narudžbi i što većeg broja sretnih korisnika.

Pauza.hr - web i mobilni servis

Web i mobilni servis Pauza.hr omogućuje vam jednostavno i brzo naručivanje hrane iz velikog broja restorana u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Velikoj Gorici. Odlična ponuda jela, pregledni jelovnici, ocjene i preporuke korisnika - sve na jednom mjestu!

Dobar tek!

Kako naručiti hranu online

Slijedite ove korak-po-korak upute i krenite u naručivanje hrane online.

Mogućnosti za restorane

Imate restoran ili catering i pružate uslugu dostave hrane? Postanite partner našeg web i mobilnog servisa za naručivanje hrane online. Više