Pravila ocjenjivanja i komentiranja restorana

Sve što trebaš znati o ocjenama i komentarima

Pravila ocjenjivanja i komentiranja restorana

Sve što trebaš znati o ocjenama i komentarima


Pravila ocjenjivanja i komentiranja restorana

Komentiranje

Servis Pauza nije odgovoran za sadržaj komentara korisnika servisa. Komentari korisnika servisa nikako ne odražavaju stav servisa Pauza prema restoranima i njihovim zaposlenicima.

Također, servis Pauza kao posrednik u naručivanju dostave hrane ne može snositi odgovornost za (ne)kvalitetu proizvoda ili usluge koju nude restorani s kojima surađuje, no pažljivo prati komentare korisnika što u konačnici koristi pri donošenju odluke o nastavku suradnje s određenim partnerima.

Komentiranje je dobrodošlo. :)

Da bi komentirao/la ili ocjenjivao/la uslugu restorana moraš biti registrirani korisnik servisa Pauza.

 • Vlasnici i djelatnici restorana ne mogu pisati komentare. Takve komentare ćemo ukloniti.
 • Možeš komentirati i ocjenjivati uslugu restorana iz kojega si naručio/la hranu - na temelju dojma kojeg si stekao/la, a koji se odnosi na uslugu dostave, kvalitetu same hrane, pakiranje ili profesionalnost i uslužnost osoblja.
 • Komentar možeš ostaviti najkasnije 3 dana od zadnje narudžbe ostvarene u tom restoranu. Ako si ostavio/la komentar (prigovor) koji ukazuje na ozbiljnu povredu od strane restorana, restoran će u roku od 15 dana reagirati na tvoj komentar. Kako bismo potaknuli naše restorane-partnere da nastave pružati vrhunsku uslugu, zamolit ćemo ih da te kontaktiraju kako bi mogli ponuditi ispriku i ispraviti učinjenu pogrešku. Servis Pauza kao posrednik, zadržava pravo da te kontaktira u svakom slučaju.
 • Maksimalna dužina komentara je 500 znakova.
 • Potičemo i pozdravljamo sve komentare koji su pisani na konstruktivan način, s dobrom namjerom, kako bi restoran mogao učiti iz svojih pogrešaka i zahvaljujući komentarima mogao poboljšati svoju uslugu.
 • Komentari koji sadrže bilo koji oblik komercijalnog poticanja, lančanog i masovnog mailinga te bilo koji oblik spama, bit će izbrisani.
 • Servis Pauza zadržava pravo uklanjanja svih onih komentara koje smatra neprimjerenima ili opravdano sumnja na kršenje nekih od pravila komentiranja.
 • Servis Pauza će u iznimnim slučajevima, primjerice kod terećenja restorana za povredu sanitarnih mjera, ukloniti komentar te će nastupiti kao posrednik između restorana i korisnika do razrješenja situacije koja je dovela do takvog komentara.
 • Korisnicima koji će kršiti pravila komentiranja onemogućit ćemo ostavljanje komentara i ocjena na servisu Pauza.
 • Želiš li izmijeniti ili izbrisati komentar možeš to učiniti u postavkama profila.

Molimo te, nemoj:

 1. pisati VELIKIM slovima
 2. pisati vulgarne, rasističke, seksističke, homofobne komentare
 3. pisati prijetnje
 4. pisati uvrede na vjerskoj osnovi
 5. pozivati korisnike na bojkot restorana
 6. lijepiti linkove - isti će biti automatski izbrisani iz komentara i neće se prikazati. Na ovaj način štitimo portal Pauza od raznih štetnih spam linkova
 7. pisati reklame ili oglase
 8. pisati imena trgovačkih marki
 9. pisati komentare poput „katastrofa“, „bez veze“, „odlično“, „5+“ . Ako si bio/la zadovoljan/na, napiši zašto jesi, a ako nisi bio/la zadovoljan/na, napiši zašto nisi, odnosno, što je moglo biti bolje

Objavljivanje komentara na servisu Pauza spada pod uredničke odluke te mi odlučujemo na koji je način potrebno moderirati određeni komentar prije prikazivanja na našim stranicama.