Načini plaćanja i pravila povrata

Ne brini, tvoj je novac u sigurnim rukama.

Načini plaćanja i pravila povrata

Ne brini, tvoj je novac u sigurnim rukama.


Načini plaćanja

1. Gotovina

Možeš platiti gotovinom dostavljaču pri preuzimanju narudžbe.

2. Kartica

Možeš platiti karticom prilikom online narudžbe na našem servisu. Uplate karticama su potpuno sigurne, a naplaćeni je iznos automatski oduzet s računa korisnika. Korisnik koji odabere plaćanje treba upisati podatke o svojoj kartici. Nakon što je kartica odobrena, iznos se oduzima s računa te se prosljeđuje društvu Delivery Hero Croatia d.o.o. Korisnik se zatim vraća na servis Pauza gdje dobiva obavijest o izvršenju transakcije.

3. PayPal

Uskoro će biti moguće platiti i PayPal računom. Potpuni iznos tvoje narudžbe će biti oduzet s kartice ili računa upotrebljenog prilikom naručivanja. Kada koristiš PayPal prilikom naručivanja, pristaješ na to da PayPal smije koristiti tvoje osobne podatke kao što je navedeno u PayPalovom Pravilniku o privatnosti.

Dodatne informacije

1. Koliko je sigurno kartično plaćanje?

Transakcije su potpuno sigurne. Plaćanje se ne odvija direktno preko drutšva Delivery Hero Croatia d.o.o. nego se korisnik preusmjerava na vanjskog pružatelja usluge plaćanja koji je također potpuno siguran.

2. Što je CVV / CVC kod?

CVV / CVC kod je troznamenkasti broj koji predstavlja dodatnu sigurnost kod online transakcija jer je obično poznat samo vlasniku kartice. Troznamenkasti broj pronaći ćeš u gornjem desnom kutu na stražnjoj strani svoje kartice.

3. Što ako dođe do greške prilikom transakcije (npr. nestane internetske veze ili korisnik pritisne „Odustani“ prilikom transakcije)?

Bez obzira na to što se dogodi prilikom transakcije, transakcija je zabilježena i novac je siguran (u slučaju da je kartica autorizirana i da je iznos zadržan). To je automatizirani i kontroliran proces u kojemu se novac ne može izgubiti.

Pravila povrata novca

Ništa ne brini, ako narudžba nije bila realizirana, a tvoja je kartica terećena, vraćamo ti novac. Tvoj povrat novca obavljamo prvi sljedeći radni dan i tebi se ta usluga ne naplaćuje. Za dodatne upite oko načina online plaćanja slobodno nam se javi na [email protected].

Pravila i uvjeti korištenja

Društvo Delivery Hero Croatia d.o.o. zadržava pravo promjene iznad navedenih Pravila i Uvjeta korištenja te je odgovorna za njihovo redovno ažuriranje.

Web i mobilni servis Pauza uključuje automatizirani prijevod Uvjeta korištenja na engleskom jeziku putem Google aplikacije, no hrvatska verzija Uvjeta korištenja je originalna i valjana verzija na kojoj se temelji odnos korisnika servisa i samog servisa Pauza.

Ako postoji bilo kakva suprotnost između Uvjeta korištenja na hrvatskom jeziku te Uvjeta korištenja prevedenog na engleski jezik, hrvatska će inačica imati prednost.

Servis Pauza je odgovoran za direktan prijenos narudžbe restoranu koji je odgovoran za njezinu potvrdu i dostavu. Nedovršenost dostave podrazumijeva nemogućnost dostavljanja narudžbe od strane restorana. Odgovornost ne podrazumijeva nezadovoljstvo korisnika.

Za restorane:

Možete uplatiti uplatom na račun:
HR8623600001102012621
Delivery Hero Croatia d.o.o.
Zavrtnica 17
10000 Zagreb
Poziv na broj - pogledati na računu.