Mobilna Pauza.hr

Bez obzira jeste li kod kuće, u uredu ili negdje vani, mobilna verzija servisa Pauza.hr pomoći će vam da brzo pronađete najbolja mjesta u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Velikoj Gorici iz kojih možete naručiti doručak, ručak ili večeru i to s dlana svoje ruke!

 

 

Kako mogu pristupiti mobilnoj verziji servisa Pauza.hr?

Utipkajte pauza.hr i mobilna Pauza.hr će se odmah otvoriti u internet browseru te prilagoditi vašem smartphoneu - ne morate je downloadati kao aplikaciju.

 

                         

Mogu li koristiti mobilnu verziju servisa Pauza.hr na bilo kojem smartphoneu?

iPhone, Android phones, Nokia's smartphones, Samsung, HTC, Sony's smartphones, Motorola smartphones, BlackBerry, ...

Da, mobilnu verziju Pauza.hr možete koristiti na bilo kojem smartphoneu ili manjem tabletu.


Tko može koristiti mobilnu verziju servisa Pauza.hr?

Svi naši registrirani korisnici mogu koristiti mobilnu verziju. Ako nemate Pauza.hr korisnički račun, registracija je brza i jednostavna >


Je li mobilna verzija ista kao i desktop verzija servisa Pauza.hr?

U svakom slučaju mobilna verzija je manja kako bi dodatno olakašala naručivanje hrane preko smartphonea. Na njoj je sve što vam treba - od pronalaska restorana koji dostavlja na vašu lokaciju do naručivanja hrane online. No, neke će funkcije biti dostupne samo na desktop verziji.


Hoće li ipak biti moguće ići na desktop verziju preko mobitela?

Da, i dalje ćete moći ići na www.pauza.hr s vašeg smartphonea. Na dnu svake stranice nalazi se link za "desktop verziju".


Ako nešto krene krivo ili ne radi, što da radim?

Kad naručujete hranu preko mobilne verzije, važno je da ste spojeni na internet (ovo se naravno odnosi i na naručivanje preko desktop verzije).

Ako ste uspješno naručili hranu, dobit ćete potvrdni e-mail, na isti način kao i kad naručujete preko desktop verzije. Ako kojim slučajem ne dobijte potvrdni e-mail, pokušajte sljedeće:

- Provjerite svoj spam/junk folder

- Idite na spam filter i označite opciju primanja e-mailova od servisa Pauza.hr

- Provjerite koristite li ispravnu e-mail adresu (onu s kojom ste se registrirali na web servis Pauza.hr)


Gdje mogu pronaći Uvjete korištenje i Zaštitu privatnosti za m.pauza.hr?

Mobilna verzija servisa Pauza.hr ima iste uvjete korištenja i zaštitu privatnosti kao i desktop verzija: Uvjeti i pravila korištenja, Zaštita privatnosti

Pauza.hr - web i mobilni servis

Web i mobilni servis Pauza.hr omogućuje vam jednostavno i brzo naručivanje hrane iz velikog broja restorana u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Puli, Karlovcu i Zaprešiću. Odlična ponuda jela, pregledni jelovnici, ocjene i preporuke korisnika - sve na jednom mjestu!

Dobar tek!

Kako naručiti hranu online

Slijedite ove korak-po-korak upute i krenite u naručivanje hrane online.

Mogućnosti za restorane

Imate restoran ili catering i pružate uslugu dostave hrane? Postanite partner našeg web i mobilnog servisa za naručivanje hrane online. Više

close

Bok ,
Pauza ima novo sučelje za lakše pretraživanje restorana koji dostavljaju na tvoju adresu. Molimo te da ažuriraš svoje podatke za dostavu kako bi tvoje korisničko iskustvo bilo što bolje.
Dobar tek želi ti Pauza!