Zagi Pizzeria & Grill

Ulica Dragutina Zrnetića 9, Vrapče, Zagreb
Zagi Pizzeria & Grill
CUISINES: Grill/Barbecue, Italian cuisine, Pizza
Zagi Pizzeria & Grill is located in Vrapče area. They offer a large variety of pizzas such as classical margherita and capricciosa or mexicana, slavonian pizza and pizza diavolo. You can also order barbecue dishes and drinks.

Order online from Sunday to Thursday until 23:00 o'clock and on Fridays and Saturdays until midnight. Delivery is free of charge.
Your name* :
Your friend's email* :
* - required fields
loading... or cancel

Zagi Pizzeria & Grill

Ulica Dragutina Zrnetića 9, Vrapče, Zagreb

Mark as "My preferred restaurant"At the moment the restaurant is preferred by 20 users.❤
20
Zagi Pizzeria & Grill
CLOSED FOR ONLINE ORDERING
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(5.14) Grill/Barbecue, Italian cuisine, Pizza
 • Min. order amount for area Center: 200,00 Kn
 • Payment method:
  CashCash (upon delivery)
 • Delivery fee: FREE DELIVERY FOR THIS AREA
 • Dobili pizzu gratis jer smo čekali predugo par dana prije. Pizza je bila izvrsna, bogata i došla jako brzo. Nadamo se i ubuduće ovoj kvaliteti... Isprika uvažena.
  ...
  Prvi puta naručili, nažalost više ne budemo. Pizza je došla mlaka, dostava je došla cca sat i pol nakon narudžbe, 40 minuta duže od prosječnog. Pizza donekle ukusna, ali pošto je došla mlaka, korice su bile pretvrde pa ih nismo jeli... ostali gladni (inače popola sa koricama nam bude dosta). razočarani :( dostavljač je bio uljudan i ispričao se, valjda je bio sam na dostavi a bila gužva navodno...

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  gogz08(16.05.2017.)

  Restaurant's reply (17.05.2017.) Poštovani,
  htjeli bismo Vam se ovom prilikom ispričati. Naime, zbog gužve u restoranu nismo mogli ispoštovati vremenski rok Vaše dostave. Htjeli bismo Vam se odužiti, te Vas pozivamo da nam se javite i da Vas počastimo sljedećom narudžbom.

 • Naručeni ćevapi i ćevapi mix. U mixu 2 šiša totalno sirova, ćevapi jako loši. Molim mail da pošaljem slike.

  amela1208(08.05.2017.)

  Restaurant's reply (09.05.2017.) Poštovani,
  kao što se ispričali telefonski i odužili zbog svoje pogreške, tako se još jednom ispričavamo i ovim putem. Ipak, nadamo se da nam nećete previše zamjeriti i da ćete i dalje naručivati od nas.

 • Narucila 2 pizze Margaritu i Rukolu. Stigle potpuno hladne. I da citiram necaka (4 godine) najfuj pizza ikada... steta... pizza je trebala zaokruziti lijepo provedeni dan u krugu obitelji..

  gordana_podvezanec(30.04.2017.)

  Restaurant's reply (03.05.2017.) Poštovani,
  kao što smo se ispričali telefonski putem i ponudili odužiti zbog ove situacije, tako se još jednom ispričavamo i ovim putem. Nadamo se da nam ipak nećete previše zamjeriti i da ćete i dalje naručivati od nas.

 • Pizza vrhunska, jako ukusna, nije pretanka, bogata sastojcima
  jedina loša stvar je što uvijek stigne u premaloj kutiji i dio pizze se presavije :(( kupite vece kutije

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  katarinadr(30.04.2017.)
 • Jako dobre prosciutto i frutti di mare pizze

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ibaltic(29.04.2017.)
 • Napokon dobra pizza ;)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  iaugusti(29.03.2017.)
 • super

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  exitium90(13.03.2017.)
 • Naručena pizza rukola s sirom punjenim rubom. Stigla je i prije vremena, Odlična, tanka i hrskavi rub (moglo bi biti više sira u rubu) Sve u svemu, jako fino!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  marija1313(01.03.2017.)
 • Jako ljubazan i drag dostavljač koji je donio odličnu hranu, toplu, prije navedenih 40min. Velike pohvale i preporuka za dobru klopu!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  loop3(27.02.2017.)
 • Naručeni ražnjići i mali čevapi, hrana je poprilično dobra, sastojci su jako dobri, nije 6 zvjezdica jer fale detalji pri obradi (jedan komadić na ražnjiću je bio još sirov i slično), ali vjerujem da može bolje :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  kmartinovic(20.02.2017.)
 • Odlična pizza!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  darko321(18.02.2017.)
 • Dostava uvijek na vrijeme, dostavljač ljubazan, hrana super ukusna, porcije zadovoljavajuće (više malo jedem). Redovna mušterija, s dobrim razlogom!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  bartol91(18.02.2017.)
 • Naručili Pizzu s tunom, dostava je bila brza i ljubazno su nam zamjenili luk s feferonima, no nažalost da nismo uzeli dodatno vrhnje pizza bi bila promašaj. Tuna nisu čak ni komadići neg oni najsitniji ostaci, najjeftinija konzerva, čak malo i smrducka, pizza masna valjda su istresli konzervu direkt, ne znam, al sve u svemu puno preskupo za to što se dobije. Tijesto pepelasto, sir u tragovima. 46 kn dano, dobivena vriejdnost 26 kuna, nije do novca nego kad se veseliš pizzi pa dobiješ razočaranje

  azra(11.02.2017.)

  Restaurant's reply (11.02.2017.) Poštovana,
  ispričavamo se ako je pizza ispala lošije kvalitete, međutim mi radimo s najkvalitetnijim namirnicama, te smatramo da su nam i pizze kvalitetne. Ipak, greške se svugdje događaju pa tako i kod nas, stoga bismo voljeli kad biste nam dozvolili da Vas počastimo pizzom po izboru da Vam dokažemo kvalitetu pizza, a nadamo se da ćete kvalitetu provjeriti i u budućnosti s ostalim jelima.

  Slobodno nas nazovite na broj telefona restorana kako bismo se dogovorili. Još jednom isprike.

 • Ćevapi jako fini, lepinja jaaaaaako sočna. Iako sam dugo čekala, malo više od prosječnog vremena dostave (oko 1h), hrana je došla topla. Za sada jako zadovoljna, vjerujem da ću opet naručiti

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  nkorol(30.01.2017.)
 • Dostavljač je kralj!! :D

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  bucoo(24.01.2017.)
 • Danas pizza (vruća i ukusna) stigla i prije predviđenog vremena, a u znak isprike za prošli put (kada narudzba nije dostavljena) poslali su veću pizzu :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  katarinadr(14.01.2017.)
 • Roštilj odličan kao i uvijek. Bravo

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Dr.Food(09.01.2017.)
 • Nakon čekanja od skoro 2 sata. Hrana je stigla ne jestiva, zagorjela, sa strugotinama od ugljena, tvrdim i presoljenim mesom. Ovo je prvi i zadnji put da sam naručila iz ovoga restorana.

  Valeria666(08.01.2017.)

  Restaurant's reply (13.01.2017.) Poštovana,

  hvala na komentaru. Naše isprike zbog lošeg iskustva, voljeli bismo ispraviti loš dojam i pokazati Vam da držimo do kvalitete naših jela. Slobodno nazovite na broj restorana kako bismo se i osobno ispričali te ponudili odužiti s jednim gratis jelom.

  Lijep pozdrav

 • Više puta naručivano ­iz pizzerie Zagi, sad­a prvi put preko pauz­e, od prvog dana pa i­ sada vrhunska i sočn­a pizza, meni najbolj­a u ZG.

  Uvijek stiže topla, t­j. vruća kao u restor­anu.

  Dostava prije vremena­ :)))

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Dr.Food(29.12.2016.)
 • Narucena pizza nikad nije dosla.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mayyaa(24.12.2016.)

My order

Your shopping cart is empty.

Pauza.hr - web and mobile service

Web and mobile service Pauza.hr is a fun and easy way to order food online from restaurants and caterers in Zagreb, Rijeka and Velika Gorica (Croatia). There are always updated menus, wide selection of dishes, user reviews and recommendations - everything at one place!

Bon appetit!

How it works

Don't worry, you don't have to be an expert to make an order. Pauza.hr is very simple to use, just follow these step-by-step instructions and start ordering!

Restaurant's options

Anyone holding a restaurant or catering service in Zagreb with food delivery is welcome to join to Pauza.hr. All you need are computer and internet connection at the venue... more