Zagi Pizzeria & Grill

Ulica Dragutina Zrnetića 9, Vrapče, Zagreb
Zagi Pizzeria & Grill
CUISINES: Grill/Barbecue, Hamburgers, Italian cuisine, Pizza, Sandwiches
Zagi Pizzeria & Grill is located in Vrapče area. They offer a large variety of pizzas such as classical margherita and capricciosa or mexicana, slavonian pizza and pizza diavolo. You can also order barbecue dishes and drinks.

Order online from Sunday to Thursday until 23:00 o'clock and on Fridays and Saturdays until midnight. Delivery is free of charge.
Your name* :
Your friend's email* :
* - required fields
loading... or cancel

Zagi Pizzeria & Grill

Ulica Dragutina Zrnetića 9, Vrapče, Zagreb

Mark as "My preferred restaurant"At the moment the restaurant is preferred by 55 users.❤
55
Zagi Pizzeria & Grill
OPEN FOR ONLINE ORDERING
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(5.25) Grill/Barbecue, Hamburgers, Italian cuisine, Pizza, Sandwiches
 • Min. order amount for area Center: 300,00 Kn
 • Payment method:
  CashCash (upon delivery)
 • Delivery fee: FREE DELIVERY FOR THIS AREA
 • Brza dostava! Pizza odlična! +5

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ivana_H(18.10.2017.)
 • Narudžba miješano meso, cijena 60 kuna, sramotno mala porcija pomfrita. Desetak hladnih krumpirića, potpuno razočaranje. Osim toga, nije mi jasna praksa da se meso stavlja u lepinju, koja bi valjda trebala doći sa strane ako drugačije nije navedeno. Nisam naručila sendvič. Bilo je još propusta, ali neću ih sada navoditi ovako javno.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Jakonda(13.10.2017.)
 • Nekidan sam ostavio komentar da je kebab pizza odlična, što je i bila. Toliko da smo sutradan odmah isto naručili i pizza je i dalje bila dobra, ali sa vidno manje mesa. Sinoć dostavljena pizza ni 30% od prve. Umak rajčica pre kisel, a mesa smo izbrojali možda 10 komadića od 2-3 cm ito je izgledalo kao da je izrezano nožem ili kao da je nabacano komadića koji su ostali sa strane od rezanja. Šteta da zbog takvih sitnica ostavljate dojam neozbiljnog restorana. Nadam se da će idući put biti bolje.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mniko16(04.10.2017.)
 • Dostava unutar navedenog roka, a što se cgeeseburgera tiče, malo manje štediti na povrću, a umaci su izvanredni. Mene ste kupili!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  doggy96(02.10.2017.)
 • Prošli put pizza vrhunska uz iznimno brzu dostavu. Čekam još jednu narudžbu, nadam se istome!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  doggy96(02.10.2017.)
 • Ispričavam se zbog poslanog komentara...Naime restoran me je iznenadio i uz iznimno ugodnog dostavljača donjeo mi i više od kotleta gratis dakle nisam platio ni lipe,što znači da ovaj restoran poštuje svoje mušterije,te ako slučajno pogriješe trude se ispraviti svoju pogrešku..Naime novi kotleti od danas su i više nego ukusni dakle moj komentar je bio neumjesan i brzoplet,te se ispričavam restoranu i preporućujem ga svima..Ocjena 6/6!!!
  ...
  Svinjski kotleti koje sam jučer naručio su bili suhi,napravljeni bez volje,dok je pomrija i luka bilo kao za malo djete koje slavi prvi razred osnovne škole..S obzirom da mi je to bila narudžba broj 4 kod vas,a nisam dobio ni pomrit gratis,a svinjski kotlet bacio u smeče kod vas nikad više ne naručujem..Čista katastrofa!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  boy1993(01.10.2017.)
 • Odlična kebab pizza

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Chogos(30.09.2017.)
 • Kebab pizza je odlična!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mniko16(29.09.2017.)
 • Poštovani! Ovo je drugi put da naručujemo od vas i drugi put pišem negativnu recenziju, a naručivat više nećemo sigurno. Dakle, uzeli smo ćevape i meso je prepapreno (do mjere da gore usta), a lepinja preslana. I ajvar niste ni poslali. Ne bi tražili da nam vratite 6 kn za ajvar, ali s obzirom da ga je dostavljač naplatio i nestao, a vi preko telefona rekli da ste ga zaboravili staviti, onda nije u redu da ga naplaćujete ako znate da ga nema.

  Lolita94(26.09.2017.)

  Restaurant's reply (05.10.2017.) Poštovana,
  Žao nam je što niste bili zadovoljni jelom i našim propustom. Slobodno nas kontaktirajte u restoran i častimo Vas jelom po Vašoj želji.

 • Dostava došla brže od očekivanog, ćevapi i lepinja fini i topli.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Idry991(19.09.2017.)
 • Pizza bolja nego prije, uvažena želja u napomeni, ugodno sam iznenađena :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  dea.kovacevic(16.09.2017.)
 • Poatovani,

  Zao mi je priopciti vam kako nimalo nismo bili zadovoljni vasom uslugom.
  Naime pizza koju smo narucili je prvobitno bila skoro pa poptpuno hladna. Nakon toga slijedi izostavljen ljuti umak koj smo, kako je i bilo trazeno, ostavili u napomeni da zelimo. Sastojci na pizzi su bili u skrtim kolicinama, takoder naziv velika pizza nimalo ne stoji i njenom stvarnom omjeru.

  Molim vas poradite na navedenome, a buduci da smo ostalo gladni znate nasu adresu.

  Lijep pozdrav

  grgech(09.09.2017.)

  Restaurant's reply (05.10.2017.) Poštovani,
  žao nam je što niste bili zadovoljni jelom i uslugom. Slobodno nam se javite u restoran kako bismo Vas mogli počastiti jelom po Vašoj želji.

 • Pizza uglavnom odlična, dostava svaki put na vrijeme i dostavljač je ljubazan, jedina zamjerka je što je ponekad pizza nedovoljno pečena, jučer uz to još i pomalo bljutava, ali unatoč tome jestiva. Pretpostavljam da je brzopleto napravljena zbog gužve, ništa strašno pod uvjetom da se ne ponavlja.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  sonicwave(08.09.2017.)
 • Ako sam naručila rub punjen šunkom (i to spremna platiti 10 kn) onda i očekujem rub punjen šunkom a ne sirom!!!
  S time da je evidentno da netko u startu nije dobro pročitao narudžbu jer i na samom računu piše sir a ne šunka!
  Smatram to velikim propustom jer nije isporučeno ono što je naručeno!

  Tea Morena(04.09.2017.)

  Restaurant's reply (04.09.2017.) Poštovana,
  kao što smo to i telefonski napravili, još jednom se ispričavamo zbog propusta. Naša je pogreška što smo bili brzopleti i slučajno rub pizze napunili sirom, umjesto šunkom te ćemo u budućnosti pripaziti da se ovo više ne događa.
  Zahvaljujemo se što ste uvažili našu ispriku i kao što smo obećali, prilikom iduće narudžbe imate popust.

 • Sve je bilo dobro..

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  apetrove(03.09.2017.)
 • Dostava prije vremena, dostavljač ljubazan a pizze odlične, tijesto vrh.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Kolega01(29.08.2017.)
 • uzas naci narucimo hranu ceklamo sad vremena i onda kaze da nemoze doc i dli mi moezemo po to i jos bezobrazni na kraju. koma **

  XTrafalgarX(28.08.2017.)

  Restaurant's reply (01.09.2017.) Poštovani,
  žao nam je što nismo bili u mogućnosti dostaviti hranu s tim više što smo istu već i pripremili, te je dostavljač bio na putu. Kako smo Vam telefonski i objasnili ceste prema Vama su zatvorene te do Vaše adrese nikako nismo mogli doći. Molimo Vas za razumijevanje situacije na koju mi osobno nismo mogli utjecati.

 • Dostava je bila i prije vremena.Dostavljac ljubazan,a pizza jako losa.

  Panda2(13.08.2017.)

  Restaurant's reply (14.08.2017.) Poštovani,
  kao što smo to učinili i telefonski još jednom se ispričavamo zbog lošeg iskustva, te nam je žao što vam se pizza nije svidjela. U znak isprike šaljemo pizzu na naš račun kada god želite samo Vas molimo da naznačite u napomeni restoranu o čemu je riječ ili prilikom naručivanja obavjestite restoran telefosnki.

 • Odlična pizza, već dugo nisam pojela tako ukusnu pizzu iz dostave,baš po mojoj mjeri! Ćevapi i šiš ćevapi također dobri i ukusni!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Petra175(06.08.2017.)
 • Dostava prije predvidenog roka, mali nesporazum oko hrane, no bez obzira na to hrana izvrsna ( sve pohvale kuharu), ljubazan telefonist, odlican i brz dostavljac. Definitivno preporuka svima. Samo tako i dalje nastavite.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  destny(05.08.2017.)

My order

Your shopping cart is empty.

Pauza.hr - web and mobile service

Web and mobile service Pauza.hr is a fun and easy way to order food online from restaurants and caterers in Zagreb, Rijeka and Velika Gorica (Croatia). There are always updated menus, wide selection of dishes, user reviews and recommendations - everything at one place!

Bon appetit!

How it works

Don't worry, you don't have to be an expert to make an order. Pauza.hr is very simple to use, just follow these step-by-step instructions and start ordering!

Restaurant's options

Anyone holding a restaurant or catering service in Zagreb with food delivery is welcome to join to Pauza.hr. All you need are computer and internet connection at the venue... more