Wok by Matija

Prolaz Ilica 33 - Varšavska 16a, Centar, Zagreb
Wok by Matija
KUHINJE: Kineska kuhinja, Slastice, Wok
Wok by Matija nalazi u Centru. Sva jela su spravljena prema originalnoj vlastitoj recepturi, kao fusion svjetskih gastronomskih specifičnosti i domaće gastronomije. Jedina poveznica s kineskom kuhinjom je činjenica da se hrana termički obrađuje u woku, te mogućnost odabira štapića za jelo zbog praktičnosti i specifičnosti ambalaže.

Naručite dostavu svakim danom osim nedjelje do 00:00 sati. Dostava je besplatna.
Vaše ime* :
Email vašeg prijatelja* :
* - obavezna polja
učitavanje... ili odustani

Wok by Matija

Prolaz Ilica 33 - Varšavska 16a, Centar, Zagreb

Označi kao "Moj omiljeni restoran"Trenutno je ovaj restoran omiljen kod 316 korisnika.❤
316
Wok by Matija
ZATVOREN ZA ONLINE NARUDŽBE
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(4.33) Kineska kuhinja, Slastice, Wok
 • Min. narudžba za kvart Centar: 33,00 Kn
 • Način plaćanja:
  GotovinaGotovina (dostavljaču)
 • Dostava: BESPLATNA DOSTAVA ZA OVAJ KVART
 • Predugo se čeka...moramo otkazati narudžbu jer vas nismo mogli dočekati, žao mi je...Vesna Primorac!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  vprimorac(21.09.2017.)
 • Dostava preduga i kasni i onda na kraju i pogrešna. Naručena velika teryaki piletina, a stigla mala. Naravno plaćena velika...

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Raz4rach(14.09.2017.)
 • Naručili patku, dobili junetinu, platili patku!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  sanja.boo(12.09.2017.)
 • Dostava stigla pola sata ranije, riža je mrrrvicu tvrda, ali preukusno je kao i prošli put. Također, dostavljač preljubazan! :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  kvinbii(11.09.2017.)
 • Hrana kao i uvijek super. Dostavu smo čekali 2h i 12min iako je vrijeme dostave 1h i 30min, ne bi bio problem da ovo nije drugi put da se čeka predugo. Zadnji put je dostavljač zvao nakon skoro 3h nakon što je naše radno vrijeme završilo i nismo bili više u uredu. Mislim da bi bilo onda korektno i napisati stvarno vrijeme dostave da znamo odgovara li nam ili ne. Čemu služi okvirno vrijeme na pauzi u tom slučaju.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  anjaruza(07.09.2017.)
 • Hrana stigla ranije,dostavljač ljubazan,wok odličan kao i uvijek.Sve pohvale.Zaista nikad niste razočarali.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Sporky(31.08.2017.)
 • malo kašnjenja ali bože moj, hrana je dobra još uvijek.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  pizzadog333(31.08.2017.)
 • naručena piletina, rezanci, dimsi umak. nažalost, umak je sada prerijedak i nema okus, što ranije nije bila praksa. nadam se da ćete vratiti umak na staro!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  annabella(31.08.2017.)
 • Citam komentare i vidim da cekanje na jelo satima, koje na kraju ne dodje nije nista novo. Kaze Pauza: "Iz ovog restorana naručili ste: 12 puta", izgleda 13. nece bit.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  nskrtic(28.08.2017.)
 • vrlo solidan wok, malo premalo piletine

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Gkovacic(24.08.2017.)
 • Hrana došla 10 minuta ranije, dostavljač preljubazan, a wok s patkom i povrćem nešto najbolje što sam u životu jela! Sok od bazge i đumbira oooodličan! Prezadovoljna sam, veselim se idućoj narudžbi!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  kvinbii(15.08.2017.)
 • Narucila sam danas vege wok (najbolji wok u Zagrebu) i uzivala u njemu dok nisam dosla do zadnih par zalogaja. Zagrizla sam u bubamaru koja je zalutala za povrcem (bar je ocito da je povrce frisko!). Moze se svakome dogoditi, ali bih Vas samo zamolila da vise pozornosti obratite za vrijeme pranja povrca. Mislim da necu moci naruciti opet bez da me progoni tekstura bubamarinog tijela.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  budalanabrdu(15.08.2017.)
 • Nije najgora kineska koju smo pokušali jesti, ali dostojan joj je konkurent.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Shizumi(15.08.2017.)
 • Dakle, ovo što je došlo je apsolutno dno dna. To nema veze s kineskom hranom, jedini zajednički faktor koji ovo ima je da je vjerojatno spravljeno u woku. Kelj u junetini? Pomiješana riža? Okus je **. Naručili smo dva jela s rižom - drugo je došlo s rezancima. Nazvali smo restoran i bili su ok, rekli su da će isporučiti kako treba - i što sada? Da čekamo narednih sat vremena da se ohladi? Apsolutna katastrofa od restorana...

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  dstanec(11.08.2017.)
 • osobno mi je ovo već drugi put da naručim iz wokbymatija, a hrana ne stiže. procjena dostave 50min, trenutno je prošlo 135min...

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  fmarinkovic(08.08.2017.)
 • odlican wok, preporucujem svima!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Hostel paris(07.08.2017.)
 • jako dobro,jos da na ponudi imate jela bez rize ili rezanaca (meso i povrce) narucivao bih svaki dan...

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  zanszg(23.07.2017.)
 • Vjerujem u pohvale i afirmaciju. Ne vjerujem u zanovijetanje i kritiku i radije odšutim. Ali kod vas naručujem samo jedno jelo. Dolazim k vama i dovlačim prijatelje na svim temperaturama, od -20 do +40.
  Danas sam, gladan kao vuk, naručio s povjerenjem. I onda dobio vok s okusom perilice za suđe. Tenks ekipa, super. Samo tako nastavite.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  igudeljevic(20.07.2017.)
 • Okvirno vrijeme dostave 1:15, stigli za 25 minuta!
  Hrana ukusna i vruća.
  Odlično.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  domagoj.srkulj(20.07.2017.)
 • Hrana je došla na vrijeme i dostavljač je bio jako ljubazan. Nažalost, Wok stvarno nije bio jako fin. Umak je bio kao voda i kolač je bio izrazito loš.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  S_Bosch(10.07.2017.)

Moja narudžba

Vaša košarica je prazna.

Pauza.hr - web i mobilni servis

Web i mobilni servis Pauza.hr omogućuje vam jednostavno i zabavno naručivanje hrane iz velikog broja restorana u Zagrebu, Rijeci i Velikoj Gorici. Odlična ponuda jela, pregledni jelovnici, ocjene i preporuke korisnika - sve na jednom mjestu!

Dobar tek!

Kako naručiti hranu online

Bez brige, ne morate biti ekspert da bi naručili hranu online. Pauza.hr funkcionira vrlo jednostavno, samo slijedite ove korak-po-korak upute i krenite u naručivanje!

Mogućnosti za restorane

Imate restoran ili catering u Zagrebu, Rijeci ili Velikoj Gorici i pružate uslugu dostave hrane? Ako želite možete postati partner našeg web i mobilnog servisa za naručivanje hrane online... više