Voćarna Mali vrt

A. Topić Mimare 30, Malešnica, Zagreb
Voćarna Mali vrt
KUHINJE: Domaća kuhinja, Gableci/Dnevni meni, Salata kao glavno jelo, Sendviči, Slastice, Svježi sokovi i Smoothieji, Talijanska kuhinja, Veganska jela, Vegetarijanska jela, Voće i povrće
Voćarna Mali vrt nalazi se u kvartu Malešnica, a odlikuje je raznovrsna ponuda svježe cijeđenih prirodnih sokova. Tu su još i salate, juhe, tjestenine, sušeno voće, svježe voće i povrće, veganska i vegetarijanska jela te orašasti plodovi koje možete naručiti za dostavu.

Naručite online svakodnevno, osim nedjelje do 16:00 sati. Dostava je besplatna.
Vaše ime* :
Email vašeg prijatelja* :
* - obavezna polja
učitavanje... ili odustani

Voćarna Mali vrt

A. Topić Mimare 30, Malešnica, Zagreb

Označi kao "Moj omiljeni restoran"Trenutno je ovaj restoran omiljen kod 106 korisnika.❤
106
Voćarna Mali vrt
OTVOREN ZA ONLINE NARUDŽBE
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(5.24) Domaća kuhinja, Gableci/Dnevni meni, Salata kao glavno jelo, Sendviči, Slastice, Svježi sokovi i Smoothieji, Talijanska kuhinja, Veganska jela, Vegetarijanska jela, Voće i povrće
 • Min. narudžba za kvart Centar: 130,00 Kn
 • Način plaćanja:
  GotovinaGotovina (dostavljaču)
 • Dostava: BESPLATNA DOSTAVA ZA OVAJ KVART
 • Hvala na besplatnom voću uz narudžbu! :) Klopa fina kao i uvijek :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Orlandica(19.09.2017.)
 • Istina je da im dostava traje mal duze, al su im obroci uvijek tako izdasni i hranjivi, juha okrepljujuca i ponuda jedinstvena i zanimljiva

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  SiriusQ(17.09.2017.)
 • Izrazito ljubazna gospođa me nazvala radi zamjene dijela narudžbe. Kao i uvijek izvrsna hrana, te ljubazni dostavljači! Jedino što me sprječava od češćeg naručivanja je budget + da je restoran često zatvoren kada bih naručivao.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  korisnik111(17.09.2017.)
 • 1. Hrana mi je došla tek nakon 3 sata!!! Nisu se ni sjetili me nazvati i reći mi da će toliko kasniti, a ni dostavljač se nije sjetio dati ikakvu ispriku kada je došao.

  2. Hrana nije bila posebno dobra, ali prihvatljiva. Juha je bila ok...dobio sam mani smoothie nego što sam naručio (a platio veliki).

  3. Zamotali su hranu u ogromnu količinu plastike i onda su svu tu plastiku stavili u kutiju od stiropora !!! Takvo zagađenje okoliša još nisam vidio? Napunio sam 1/4 one zelene kante za sme

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  S_Bosch(02.09.2017.)
 • Hrana je bila ukusna, ali je stigla hladna jer je umjesto za najavljenih 50 minuta došla za sat i 15 minuta.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Kate2601(31.08.2017.)
 • Izvrsna hrana, ali vrijeme dostave dulje za pola sata od navedenog

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Una(27.08.2017.)
 • Tri puta sam naručila i svaki puta hrana je bila izvrsna!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  lyda(23.08.2017.)
 • Okvirno vrijjeme je bilo sat vremena, dostavljac je dosao u roku tipa 12 min, porcije su velike i izasitne, zadovoljna sam uslugom i hranom. Jako zanimljiv koncept, svaka pohvala

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  SiriusQ(13.08.2017.)
 • Odlično

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ivana Rajić(11.08.2017.)
 • Na cjeniku cheesecake i mousse, dobiveno nema veze s istim. Doso smoothie s okusom cheesecakea i nesto smede i polutekuce u casici.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  josip1(03.08.2017.)
 • sad je stigla hrana. Nitko vise nis ne kuzi. dali smo novce dostavljacu, ali ovo je zadnji put.
  ...
  Nakon 2 sata pozvali smo restoran. Narudzba nije niti bila procesuirana, dakle niti su krenuli, niti su planirali.
  U zadnjih tjedan dana narudzba kasni iako svaki dan pravovremeno narucimo i "s rezervom". Strasno.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ayumi.watanabe(24.07.2017.)
 • Fina klopa i originalni recepti :) samo nastavite tak dalje :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ivlovric(13.07.2017.)
 • Hrana vam je ukusna, gospodin dostavljač korektan. Lp

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ivana Rajić(21.04.2017.)
 • Naručili u 9:45. Dobili smo hranu u 12:15. Kasnili su sat vremena, i nisu ni ponudili ispriku. Ni kad smo smo zvali ni dostavljač koji je pričao na mobitel cijelo vrijeme

  deloki(13.04.2017.)

  Odgovor restorana (13.04.2017.) Poštovani,
  pokušali smo Vas kontaktirati telefonski, međutim niste se javili na naš poziv. Zbog toga Vam se ovim putem želimo ispričati zbog kašnjenja Vaše narudžbe i ponašanja našeg dostavljača kojeg ćemo upozoriti da ubuduće malo poradi na odnosu s kupcima. Htjeli bi Vam se iskupiti zbog današnjeg propusta, te Vas pozivamo da nam prilikom iduće narudžbe napomenete ovu situaciju kako bi to mogli i učiniti. Nadamo se da nam ipak nećete previše zamjeriti i da ćete i u budućnosti naručivati od nas.

 • File orade sa povrćem i rikulom je san snova! Već dugo vremena naručujem iz Malog vrta i kad god se ulogiram na Pauzu prvo pogledam što je kod Vas na meniju. Svaka čast!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  moscenicka15(29.03.2017.)
 • Izvrsna hrana , toplo preporucujem!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ZrinkaMarija(18.03.2017.)
 • Prije kada sam naručivala uvijek sam bila ugodno iznenađena (i hranom i brzinom dostave), međutim sad evo kasnite skoro pol sata (1h 45 min je bila procjena) i ja moram uskoro ići, a pošto Vas ne mogu kontakritati preko telefona, ovako javljam da ukoliko niste zaboravili na moju narudžbu (kvart Črnomerec: dvije juhe, big krumpirko, sok Brutalko i pašta šalšavica) možete ju otkazati.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ana1808(06.03.2017.)
 • Od mene imate top ocjenu. Hrana je fina, zdrava, dobra je ponuda za vegeterijance pa čak i nagovorim ove ostale da naruče jer se nađe i mesnih jela. Preporučujem vas stalno po firmi. Jedina sugestija da spustite min.narudžbu na 50 kn tako da mogu i ja sama naručivat u slučaju da nitko drugi neće.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  GLADNICA(22.02.2017.)
 • Najbolji kolač ikad

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ssporer(18.02.2017.)
 • Nemate pojma koliko sam se ozario kad je stigao brudet. Prva liga! Kusao sam tu ribu, a misli su potekle na djetinjstvo na Rabu, ljeto, more... Hvala Vam na osmjehu koji nosim cijeli dan! :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  moscenicka15(27.01.2017.)

Moja narudžba

Vaša košarica je prazna.

Pauza.hr - web i mobilni servis

Web i mobilni servis Pauza.hr omogućuje vam jednostavno i zabavno naručivanje hrane iz velikog broja restorana u Zagrebu, Rijeci i Velikoj Gorici. Odlična ponuda jela, pregledni jelovnici, ocjene i preporuke korisnika - sve na jednom mjestu!

Dobar tek!

Kako naručiti hranu online

Bez brige, ne morate biti ekspert da bi naručili hranu online. Pauza.hr funkcionira vrlo jednostavno, samo slijedite ove korak-po-korak upute i krenite u naručivanje!

Mogućnosti za restorane

Imate restoran ili catering u Zagrebu, Rijeci ili Velikoj Gorici i pružate uslugu dostave hrane? Ako želite možete postati partner našeg web i mobilnog servisa za naručivanje hrane online... više