R&B Food

Puljska 9, Trešnjevka, Zagreb
R&B Food
CUISINES: American specialties, Croatian cuisine, Grill/Barbecue
R&B Food is a unique restaurant in Zagreb, location: Trešnjevka. Freshest ingredients and unique way of food preparation promise the ultimate enjoyment of food. There are ribs, tuna, chicken wings, salads, sausages and burgers.

Order food delivery online every day. Delivery is free of charge.
Your name* :
Your friend's email* :
* - required fields
loading... or cancel

R&B Food

Puljska 9, Trešnjevka, Zagreb

Mark as "My preferred restaurant"At the moment the restaurant is preferred by 146 users.❤
146
R&B Food
CLOSED FOR ONLINE ORDERING
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(5.06) American specialties, Croatian cuisine, Grill/Barbecue
 • Min. order amount for area Center: 150,00 Kn
 • Payment method:
  CashCash (upon delivery)
 • Delivery fee: FREE DELIVERY FOR THIS AREA
 • Iako je dostava malo kasnila rebarca ubijaju!! Znači fantastično nešto!!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Mladen T.(02.05.2017.)
 • Dostava je stigla nakon dva sata. Nakon 20 minuta kašnjenja su nazvali da će kasniti (no **, Sherlock), te da će kao ispriku donijeti jedne kolutiće luka gratis (25 kuna). Dostavljač dođe, uredno naplati, otvorimo hranu i unutra nema gratis kolutića. Nazovemo ga, čisto da mu objasnimo da ni nakon 2 sata čekanja nema tog velikodušnog poklona, na što mi on krene objašnjavati kako je ovo Zagreb. Pa poštovani, ako je Zagreb prevelik zalogaj za vas, ima u Hrvatskoj i manjih gradova.
  ...
  Već 20 minuta kasni dostava, što je sada sat i 35 minuta čekanja. Čestitam.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  dinoinina(27.04.2017.)

  Restaurant's reply (10.05.2017.) Poštovani,
  Kako smo i prilikom telefonskog poziva htjeli bi Vam se još jednom ispričati i ovim putem. Naime, dogodila se ljudska greška. Imali smo veliku gužvu u restoranu i nismo ispoštovali vremenski rok Vaše narudžbe, zakasnili i dostavljač je greškom zaboravio dostaviti kolutiće luka. Nadam se da nam nećete previše zamjeriti i trudit ćemo se ubuduće dostaviti u zadanom roku.

 • one hour delivery time took two hours...I have ordered several times from them, this was not a problem before. Love their food, sorry to have this experience.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  applethom4(23.04.2017.)
 • Uvijek super klopa i sve al dns sam dobio bas ledeno telece rebro i umak, ne znam jel povezano sto je nedjelja, dal dostavljac mozda ima klimatiziran auto ali doslo je bas mrtvo hladno i pokvarilo dojam.
  Samo mi radije odbijte narudbu ukoliko vam je velika guzva ili nesto jer je danas dostava kasnila i doslo je skroz hladno jelo pa tim i neukusno a inace je fkt vrh hrana.


  Cheers

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  xandor18(23.04.2017.)
 • Brza dostava, odlicna klopa!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  xandor18(21.04.2017.)
 • jelo doslo prije vremena,hrana savrsena :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  paulagolubic(15.04.2017.)
 • Već drugi put pokušavam naručiti krilca, no sjetim se onda koliko su rebarca dobra pa naručim njih. Odlična rebarca, još bolji umak, čak je i coleslaw odlična. Sve to za relativno male novce (koliko to inače vani košta) i jako brza dostava (valjda su uvažili prethodne komentare). Porcija je dosta velika, ogromna za manje ljude (ja nisam manji ljud, ali i meni je taman) i umak i priprema je vrlo nalik onoj oriđiđi u Americi - tko je bio, znat će. Taman za razbit monotoniju drugih ponuda na pauzi.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  keyframe(07.04.2017.)
 • Naručio rebarca i piletinu u subotu oko 17:20, procijenjeno vrijeme dostave 1:15 h. Nakon 1,5 sati su nazvali da će kasniti te da ću dobiti nešto na poklon u znak isprike. Hrana stigla u 20:00, skoro 3 sata od narudžbe. Poklon je bio njihov flyer... Rebarca su bila odlična iako nisu bila pikantna kako sam tražio u napomeni.
  5 zvjezdica za hranu, 1 za uslugu
  Goran, Trnsko

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Goran S(20.02.2017.)
 • dostava super brza, dostavljač jako ljubazan! klopa odlična, da se razumijemo pojela sam dvije porcije ;) Kaesekrainer je vrh! i rebarca su odlična! Salata kao opcija super, možda samo malo više dressinga u salati, pozdrav ekipi, definitivno ponovo naručujem

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  anita3003(15.02.2017.)
 • Zamolio sam da izbace coleslaw salatu iz menua sa rebarcima, jer je ne mogu smisliti, i napokon su me poslusali i stavili krumpirice umjesto coleslaw salate. Bravo za prihvacenu sugestiju, a hrana kao inace - odlicna!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  PCM(15.01.2017.)
 • Nakon skoro sat vremena čekanja hrana je došla potpuno hladna. Prvi put smo naručili i vjerojatno nećemo više. Tortilja je premala za 45 kuna, a one vlažne maramice uz rebarca radije zamjenite drugom polovicom lepinje jer ovo je premalo kruha uz onoliko mesa!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ivand(10.12.2016.)

  Restaurant's reply (13.12.2016.) Poštovani,

  hvala na komentaru. Isprike ako smo kasnili, no želimo naglasiti kako je procijenjeno vrijeme dostave bilo 50 min i da je hrana došla možda nekoliko minuta nakon toga, kao što ste i naveli, zbog toga nam je teško vjerovati da je došla hladna. Što se tiče veličina porcija, normativ je takav kakav je i on je opće prihvatljiv. Isto tako, smatramo da je količina lepinje odgovarajuća količini mesa.

  Lijep pozdrav

 • Vrhunska rebarca s vrhunskim bbq umakom! Do sada sam robao svinjska, teleća, i od boškarina i sve do jednog su čista ekstaza! Dostava uvijek na vrijeme, ekipa full profesionalna i uslužna. Predlažem da posjetite i restoran zbog ugođaja.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Bojan1980(13.11.2016.)
 • rebarca su stvarno odlicna,top! ali cekali smo dobra dva sata narudzbu i istina je ispricali su nam se ali ipak mislim da je neki bonton ako hrana kasni 70 minuta pustiti nesto extra ili bar neki jadni kupon za drugi put da se ne osjecas ko zadnji ** ako vec niste sposobni procijeniti i naglasiti da ne mozete dostaviti u dogovorenom roku.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Tihana27(12.11.2016.)
 • . Božanstvena rebarca...

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  [email protected](11.11.2016.)
 • Odlična hrana. Ovako dobra pileća krilca nisam jeo odkada sam zadnji put bio u LAu. Supruzi i meni je pileća tortilja odlična. Dostava super. Preporučujem. I veselimo se da jednog dana posjetimo i restoran.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  SiM(30.10.2016.)
 • Rebarca su vrhunska, kolicinski i vise nego dovoljno.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  PnD(22.10.2016.)
 • Najbolja rebarca u gradu!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mpuharic(17.10.2016.)
 • Tasty, tasty, Tasty!

  These ribs were so delicious. The barbeque saw was great..thank goodness. I have been trying to find a location where the bbq sauce tastes like the states and this is definitely it. I ordered the R and B ribs (pork) which came with cole slaw and bread. Honestly the cole slaw wasn't seasoned or had any mayo or anything in it, so it just tasted like I was eating dry slaw. I didnt order it for the slaw though. I did get an order of onion rings with spicy sauce..yummy!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ivankadamus(14.05.2016.)
 • Teleće rebro piše normativ 700 g, naručili 2 komada. Dobili cca 400-500 g sa kostima, poprilično masno. mislim da bi se čovijek trebao dobro najesti za tu cijenu....

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mirozg(17.04.2016.)
 • Do sada smo više puta naručili teleće rebro i svaki put je bilo super, sve do jučer. Prvo, uz lepinju koja dolazi uz rebro naručili smo i dodatnu, ali došla je samo jedna. Drugo, kolutići luka, kojih je i inače premalo, sad su bili i izgoreni. Treće, rebro je bilo izrazito masno, s premalo mesa. Cijena povećana, kvaliteta smanjena.

  lyrica(12.03.2016.)

  Restaurant's reply (14.03.2016.) Poštovani,
  pokušali smo vas kontaktirati telefonskim putem kako bi se ispričali i dogovorili odužiti za našu pogrešku, no na broj telefona se nitko ne javlja. Zbog toga se ispričavamo ovim putem i molimo Vas da nam se javite kako bi Vam se odužili. Također, nadamo se da nam nećete previše zamjeriti i da ćete i dalje naručivati od nas.

My order

Your shopping cart is empty.

Pauza.hr - web and mobile service

Web and mobile service Pauza.hr is a fun and easy way to order food online from restaurants and caterers in Zagreb, Rijeka and Velika Gorica (Croatia). There are always updated menus, wide selection of dishes, user reviews and recommendations - everything at one place!

Bon appetit!

How it works

Don't worry, you don't have to be an expert to make an order. Pauza.hr is very simple to use, just follow these step-by-step instructions and start ordering!

Restaurant's options

Anyone holding a restaurant or catering service in Zagreb with food delivery is welcome to join to Pauza.hr. All you need are computer and internet connection at the venue... more