Restoran Poma

IV. Maksimirsko naselje 21, Ravnice, Zagreb
Restoran Poma
KUHINJE: Domaća kuhinja, Gableci/Dnevni meni, Grčka kuhinja, Hamburgeri, Pizze, Riblja jela, Salata kao glavno jelo, Sendviči, Slastice, Talijanska kuhinja, Vegetarijanska jela
Restoran Poma smješten je na Ravnicama. Na njegovom jelovniku naći ćete bogatu ponudu pizza, tjestenina s raznim umacima, dnevnih jela, sendviča, lazanja, gyrosa, salate i slastice. No, ono što posebno odlikuje ovaj restoran je ponuda bijelih i baguette pizza. Pripremljene od ukusnog tijesta sa svježim i pažljivo biranim sastojcima, ove pizze pravi su gastro doživljaj.

Dostava je besplatna. Isprobajte online naručivanje iz Restorana Poma svakodnevno do 23:00 sata.
Vaše ime* :
Email vašeg prijatelja* :
* - obavezna polja
učitavanje... ili odustani

Restoran Poma

IV. Maksimirsko naselje 21, Ravnice, Zagreb

Označi kao "Moj omiljeni restoran"Trenutno je ovaj restoran omiljen kod 96 korisnika.❤
96
Restoran Poma
ZATVOREN ZA ONLINE NARUDŽBE
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(4.13) Domaća kuhinja, Gableci/Dnevni meni, Grčka kuhinja, Hamburgeri, Pizze, Riblja jela, Salata kao glavno jelo, Sendviči, Slastice, Talijanska kuhinja, Vegetarijanska jela
 • Min. narudžba za kvart Centar: 150,00 Kn
 • Način plaćanja:
  GotovinaGotovina (dostavljaču)
 • Dostava: BESPLATNA DOSTAVA ZA OVAJ KVART
 • I da.. pizza je preskupa koliko je mala
  ...
  Ne razumijemo ovu foru debelo ili tanko tijesto... naručili smo debelo tijesto a dobili ekstremno tanko. Obzirom da smo Slavonci izuzetno smo razočarani ovim kvazi kulenom i kvazi ajvarom. Pizza je bila jako ukusna ali promašaj na tankom tijestu. Hvala na trudu ali nebi više.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Sile__wp__(06.08.2017.)
 • Sjajna vegetarijanska pizza! Narudžba je stigla za 35 min! Svaka čast!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  xoxokkaro(23.07.2017.)
 • Zabunom sam naručio deelo umjesto tanko tijesto, nazvao i zamolio da promijene ali bez ikakve susretljivosti i razumijevanja.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  rnbo(24.06.2017.)
 • Naručila sam Margheritu s tankim tijestom, odlična je, došla je i prije vrijemena (kroz 20 min).

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  bruncx(30.05.2017.)
 • Prefin juneći gulaš, najbolji koji sam ikada jeo preko pauze! Došao vreo, dostavljač ljubazan, sve na vrijeme.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  manatag(20.05.2017.)
 • Da je hrana najbolja na svijetu još uvijek ne bi dobili višu ocjenu.
  Dostavljač nekulturan, živčan i bezobrazan, dostava kasni 15+ minuta i još prilikom kontakta navode kako "imaju sve pod kontrolom"
  Najneugodnije iskustvo naručivanja do sada, a prethodno smo naručili 8 puta, 9. put je i zadnji kako ćemo naručiti iz Pome.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ledon_Edl(14.04.2017.)
 • Nakon kašnjenja od pola sata i poziva u restoran dobijam info da nisu još niti krenuli u dostavu. Narudžba je otkazana, a sudeći po komentarima drugih korisnika problem zapravo nije u Pomi već u Pauzi koja niti nakon opetovanih kršenja vremena dostave ne reagira.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mvidakovic(05.04.2017.)

  Admin (05.04.2017.) Poštovani,
  Restoran je taj koji, uzimajući u obzir resurse kojima raspolaže, korisnicima daje procjenu vremena dostave njihove narudžbe. Trudimo se upozoriti restorane na propuste kako bi umanjili nezadovoljstvo korisnika, no na kašnjenja ne možemo direktno utjecati. Komentari korisnika postoje kako bi restoran imao povratnu informaciju na temelju koje može poboljšati svoju uslugu, a korisnicima pomažu da donesu svoju odluku pri naručivanju hrane.

 • Prijateljica je u hrani nasla dugacku vlas,a moja hrana je bila preslana i stavljen je sir koj u naruceno jelo uopce nejde, ostala sam razocarana.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ipap(26.03.2017.)

  Admin (26.03.2017.) Poštovana,
  žao nam je zbog Vašeg lošeg iskustva s naručivanjem, a posebno što se radi baš o ovakvoj situaciji. Pauza.hr će kao posrednik kontaktirati restoran kako bi se ova situacija riješila u što kraćem roku.

 • Naručila sam u 18:14, predviđeno vrijeme dostave 45 min. Nakon sat vremena kašnjenja, koje mi je užasno teško palo obzirom da sam došla iz bolnice i nisam jela punih 48 sati, zovem restoran u 20h, te mi uz ispriku da kolega nije zapisao narudžbu obećaju hranu dostaviti za 10-15 min. Sad je 20:40 i hrane još nema. I da nisam ovoliko gladna i izmučena, naručila sam za 126 kn i ovakvo poslovanje je j... sramotno!!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Taz(16.03.2017.)
 • Pizza nije stigla hladna, nego ledena prelazila je već u drveno. Dostavljač krajnje neugodan. Žica tringl, a neda mu se popesti na 4. kat nego sam ja morao silaziti da bi on odradio svoj posao. Trash.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Jablani(10.02.2017.)
 • Grozno..... ***

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Mrva Zagreb(10.02.2017.)
 • Okvirno vrijeme dostave je bilo 50 min, prošlo je toliko i još 50 min a hrane nema. Zvali dvaput, nema niti isprike nego ''a gužva je''. Ako je gužva onda se kaže to u startu i stavi okvirno vrijeme 1:30 h, a ne 50 min. A još smo naručili obično varivo i neku tjesteninu, što se zaista ne bi trebalo ovoliko čekati. Više nećemo naručivati od vas...I naše vrijeme je dragocjeno ;)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Lilut(10.02.2017.)
 • Brza dostava,odlična hrana i pristupačne cijene.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ribica23(09.02.2017.)
 • Kvalitetno!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  juricakoletic(09.02.2017.)
 • one thing I asked Please make the pizza crispy.... looked like it hadn't been in the oven yet

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Casey(02.02.2017.)
 • Poštovani, naručila sam penne mazzarela i pomodoro, te chimicangu vege i na pauza hr piše cijena 90 kn, a dostavljaču na računu 99 kn.
  Molim vas s obzirom da često naručujemo od vas, kako se možemo pouzdati u cijene koje su navedene?
  Lp

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ilona(09.01.2017.)

  Odgovor restorana (09.01.2017.) Poštovana,

  hvala na komentaru. Ispričavamo se zbog greške. Nažalost, previdjeli smo ispraviti cijenu na Pauzi za ta jela i tu je došlo do odstupanja od 9 kn između kase i Pauze. Sada smo to ispravili i svakako ćemo još jednom provjeriti da ne bi ubuduće dolazilo do ovakvih pogrešaka.

  Lijep pozdrav

 • jumbo quatro formaggi naručena za 70 kn je naplaćena 88 kn

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  anton(02.01.2017.)
 • Odličan XXL sendvić kojeg na žalost više ne vidim u meniju, te pizza 4 vrste sira (malo manja od očekivanog, ali fina) te dostava i kraća od predviđenog, na samu Staru godinu.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  hhrsto(01.01.2017.)
 • Jos da se nadovezem...nakon njihovog kasnjenja od 45 min, zove me "gospodin" iz restorana i vrlo neugodnim tonom mi govori da izvolim otvorit dostavljacu jer me vec pola sata ceka LOL!
  Nakon sto sam rekla da sam izricito u napomeni napisala da me se nazove jer nema prezimena on mi govori da nisam jedina u Zagrebu.
  To sto ste vi nesposobni prepisati br telefona zbilja nije niciji problem, osim vas.
  Za prosjecnu tjesteninu od 88 kn bi itekako trebali bit ljubazni.
  Palac dolje, **** narucena u 17:29, predvidjeno vrijeme dostave sat i petnaest minuta.
  Sad je 19:25,hrane nema na vidiku.
  Sto se mene tice ne morate ni donositi, narucila sam prvi i zadnji put.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  malamo30(01.01.2017.)
 • Prefina hrana! Naručili smo sarme s pireom, jako su ukusne, došle su tople iako je hrana nešto sitno kasnila, ali sve opraštamo jer su djelatnici restorana vrlo ljubazni i jako korektni!
  Germknedla je također odlična, a i pogača je fantastična! Tople preporuke!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Lina_1(18.12.2016.)

Moja narudžba

Vaša košarica je prazna.

Pauza.hr - web i mobilni servis

Web i mobilni servis Pauza.hr omogućuje vam jednostavno i zabavno naručivanje hrane iz velikog broja restorana u Zagrebu, Rijeci i Velikoj Gorici. Odlična ponuda jela, pregledni jelovnici, ocjene i preporuke korisnika - sve na jednom mjestu!

Dobar tek!

Kako naručiti hranu online

Bez brige, ne morate biti ekspert da bi naručili hranu online. Pauza.hr funkcionira vrlo jednostavno, samo slijedite ove korak-po-korak upute i krenite u naručivanje!

Mogućnosti za restorane

Imate restoran ili catering u Zagrebu, Rijeci ili Velikoj Gorici i pružate uslugu dostave hrane? Ako želite možete postati partner našeg web i mobilnog servisa za naručivanje hrane online... više