Pizzeria Rikula

Heinzelova 44, Zavrtnica, Zagreb
Pizzeria Rikula
CUISINES: Italian cuisine, Pizza, Sandwiches
Pizzeria Rikulaprovides food delivery in Zavrtnica area. It offers various pizzas and lasagnas.

Order online every day until 23:00 o'clock, Sundays until 21:00 o'clock. Food delivery is free of charge.
Your name* :
Your friend's email* :
* - required fields
loading... or cancel

Pizzeria Rikula

Heinzelova 44, Zavrtnica, Zagreb

Mark as "My preferred restaurant"At the moment the restaurant is preferred by 233 users.❤
233
Pizzeria Rikula
CLOSED FOR ONLINE ORDERING
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(4.85) Italian cuisine, Pizza, Sandwiches
 • Min. order am.: 50,00 Kn
 • Payment method:
  CashCash (upon delivery)
  Bank cardsBank cards (mobile banking, payment upon delivery)
  Diners, MasterCard, Visa, Maestro
  Online paymentOnline payment
 • Delivery fee:

  FREE for all orders

 • Edit: Nakon jučerašnjeg nesporazuma, iz pizzerije su poslali pizzu za ispriku. Stigla je brzo, bila je topla i ukusna, a dostavljač ljubazan. Svaka čast!
  ...
  Narudžba je kasnila skoro pola sata (uz predviđenih sat i 45 minuta, dakle čekala sam preko 2 sata), kada sam nazvala da provjerim je li krenula rečeno mi je da je davno krenula i da bi trebala stići uskoro. Naravno, pizza je stigla hladna i napola pečena iako sam u napomeni zamolila da bude reš pečena, i uz to nisam dobila nikakvu ispriku za kašnjenje. Za ovu cijenu očekivala sam puno više, pizza nije ništa posebno, ima puno boljih, jeftinijih i korektnijih pizzerija.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ivaa86 (7)(18.06.2018.)

  Restaurant's reply (18.06.2018.) Poštovana,

  žao nam je zbog propusta koji se dogodio i svakako bi vam se htjeli revanširati, pa Vas ovim putem molimo da nas kontaktirate.

 • Narudžba je kasnila skoro pola sata (uz predviđenih sat i 45 minuta, dakle čekala sam preko 2 sata), kada sam nazvala da provjerim je li krenula rečeno mi je da je davno krenula i da bi trebala stići uskoro. Naravno, pizza je stigla hladna i napola pečena iako sam u napomeni zamolila da bude reš pečena, i uz to nisam dobila nikakvu ispriku za kašnjenje. Za ovu cijenu očekivala sam puno više, pizza nije ništa posebno, ima puno boljih, jeftinijih i korektnijih pizzerija.

  Ivaa86 (7)(17.06.2018.)

  Restaurant's reply (18.06.2018.) Poštovana,

  žao nam je zbog propusta koji se dogodio i svakako bi vam se htjeli revanširati, pa Vas ovim putem molimo da nas kontaktirate.

 • Pizza je ok, dostava na vrijeme.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Veliki Smoky (1)(17.06.2018.)
 • Čisto dobronamjerni savjet, kada prepečete pizzu, bolje je ne dostaviti takvu.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  vzec (23)(13.06.2018.)
 • Znaci ostao sam bez zraka :). pizza savrsena, ali jednu stvar moram posebno pohvaliti a to je briga(usluga) za vaše goste u ovom slučaju mene. napisao sam napomenu koju ne samo što se uvazili nego difinitivno napravili najbolje ispečenu pizzu,. eto da nekako mogu stavio bi ovaj komentar da ga svi vide. Stvarno svaka Vam čast i sve pohvale simpa dostavljaču. Živili i samo nastavite tako dalje.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  miha88 (7)(11.06.2018.)
 • Pizza savršena svaki put, uvijek dođu prije predviđenog vremena i imaju jako simpatične dostavljace :)))

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  hanaxavier (2)(11.06.2018.)
 • Pizza vrlo ukusna, dostava ekstra brza - pizza je još bila kipuća.
  Pohvala za opciju "mala" koju mnoge pizzerije nemaju, pa onda čovjek mora kemijati sa sastojcima da bi se zadovoljili svi koji će jesti. Ovako svatko naruči mali po svome i svi sretni. :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  venana (106)(10.06.2018.)
 • Pizza odlična kao i svaki put!! Malo su kasnili ali smo zato za ispriku dobili Fantu gratis! Hvala još jednom! :-)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Hobotnica (97)(08.06.2018.)
 • Narudžba pizze je na pohvalu došla prije nego što je najavljeno no izignorirana je posebna napomena da se ne stavi paprika na pizzu. Iz tog razloga mi je cijela pizza uništena. Ovo mi se je dogodilo više puta. Čemu služi posebna napomena ako ju nećete uzeti u obzir?

  Warlin (2)(29.05.2018.)

  Restaurant's reply (30.05.2018.) Poštovani,
  ovim putem želimo Vam se ispričati zbog situacije. Name, u žurbi je došlo do nenamjerne greške te nam je zbog toga žao. Voljeli bismo Vam se revanširati i nadamo se da ćete prihvatiti našu ispriku, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate na telefonski broj restorana kako bismo to mogli učiniti.
  Lijep pozdrav

 • ova pizza je od boga... kako je dobra... jeo bi je svaki dan

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  matijamih (6)(26.05.2018.)
 • Sve pohvale, pizza stigla fina, mirisna, vruća. Dostavljač super lik! Očekivali pizzu za sat vremena došla za 20 minuta.. Naručujemo opet sigurno.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Spark (13)(18.05.2018.)
 • Pizza je stigla pola sata ranije, dostavljač ljubazan i pizza kao i prošli put preeefina! Jedva čekam sljedeću narudžbu :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  kvinbii (12)(16.05.2018.)
 • Salata sa tunom izvrsna, dobiju se tople pogacice uz nju. Pohvale i za minimalni iznos narudzbe (iznos je pao na 27kn na mojoj lokaciji)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ivafak (10)(13.05.2018.)
 • Gurmanske lazanje katastrofa. Ferrero torta je bila dobra, ali premala porcija.

  karlo.mihalic (5)(13.05.2018.)

  Restaurant's reply (15.05.2018.) Poštovani,
  žao nam je što Vam se naša verzija lazanja nije svidjela. Naime, to nisu klasične lazanje što možete vidjeti i u opisu jela. Ipak, voljeli bismo se revanširati i počastiti Vas, pa Vas molimo da nas nazovete na telefonski broj restorana iz potvrdnog maila kako bismo to mogli napraviti.
  Lijep pozdrav

 • Naručila vegeterianu, došla je kriva pizza (quattro formaggi) + poprilično nejestiva

  tzec (1)(06.05.2018.)

  Restaurant's reply (07.05.2018.) Poštovana,
  ovim putem želimo Vam se ispričati zbog situacije. U žurbi je došlo do nenamjerne greške, odnosno dostavljač je zabunom dostavio krivu pizzu. Voljeli bismo Vam se revanširati i nadamo se da ćete prihvatiti našu ispriku.
  Lijep pozdrav

 • Definitivno najbolja pizza koju sam jeo, stigla za 20 min, dostavljač super. Eto prvi put sam narucio od Vas i stvarno dugo nisam jeo nesto tak fino. Cujemo se opet definitivno :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  miha88 (7)(25.04.2018.)
 • Dakle stvarno mi je krivo dati bilo koju ocjenu osim 6tice, no ovo je više kao jedan mali pec-pec, pošto je već drugi put da nisam dobio vrhnje u pizzi po želji, a naveo sam ga.
  ma i bez njega pizza je bila božanstvena te zaslužna 6tice, no ostavljam ovu ocjenu pošto se nadam da ukoliko ostavim 6 ovaj komentar i ne pročitate.
  Other than that, vrhunska pizzulja!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  _Apolon_ (11)(22.04.2018.)
 • Pizza stigla prije navedenog vremena što je super!! A da ne govorim da imate jednu od najboljih pizza u Zg! Svaka čast! Naručujemo redovito i nikad niste razočarali. Samo tako naprijed :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Hobotnica (97)(17.04.2018.)
 • O.F. s maslinama za prste polizati ;) Došla vruća 15 min prije okvirnog vremena.
  Veselim se budućoj suradnji :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  D guy (3)(15.04.2018.)
 • Narucena u 22.24, stigla u 22.46. Jako brzo dostavljeno, toliko brzo da sam se zacudila kad su je prije ispekli. Dosla je potpuno hladna, pretpostavljam da su je prije ispekli sa sirom, pa poslagali prsut i rajcicu. Nema veze, to sve mogu oprostiti. Ali ovo je vec treci put da je vrhnje uredno placeno, a nije uopce stavljeno na pizzu. Kao dodatak kosta 7 kuna, placeno je online. Ne znam je li greska ili namjerno, ali ono, 7 kuna dodatka za pizzu koja kosta 49 kuna je puno. Nije okej!!!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  SelenaPizza (4)(13.04.2018.)

My order

Your shopping cart is empty.

Pauza.hr - web and mobile service

Web and mobile service Pauza.hr is a fun and easy way to order food online from restaurants and caterers in Zagreb, Rijeka, Split and Velika Gorica (Croatia). There are always updated menus, wide selection of dishes, user reviews and recommendations - everything at one place!

Bon appetit!

How it works

Don't worry, you don't have to be an expert to make an order. Pauza.hr is very simple to use, just follow these step-by-step instructions and start ordering!

Restaurant's options

Anyone holding a restaurant or catering service in Zagreb, Rijeka, Split and Velika Gorica with food delivery is welcome to join to Pauza.hr. All you need are computer and internet connection at the venue... more

close

Dear ,
Pauza has a new interface which will enable you easier browsing through the restaurants which deliver to your address. In order to make your user experience the best it can be, please update your delivery information.
Pauza wishes you bon appetit!