Pizza-Boo

Miramarska 26, Trnje, Zagreb
Pizza-Boo
CUISINES: Chinese cuisine, Croatian cuisine, Desserts, Grill/Barbecue, Italian cuisine, Kebab, Main course salads, Mexican cuisine, Pizza, Sandwiches, Wok dishes
Pizza-Boo is located in Trnje area. This fast-food restaurant has a very diverse offer that consists of various pizzas, toasted sandwiches and pizza dough sandwiches, tortillas, wok-seared dishes and salads. They also have lasagna, pastas, gnocchi, risotto and štrukli on their menu, as well as different filling pancakes for all those who want to have something for the dessert.

Order online every day except Sunday until 22:00 o'clock. Delivery is free of charge.
Your name* :
Your friend's email* :
* - required fields
loading... or cancel

Pizza-Boo

Miramarska 26, Trnje, Zagreb

Mark as "My preferred restaurant"At the moment the restaurant is preferred by 115 users.❤
115
Pizza-Boo
OPEN FOR ONLINE ORDERING
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(5.21) Chinese cuisine, Croatian cuisine, Desserts, Grill/Barbecue, Italian cuisine, Kebab, Main course salads, Mexican cuisine, Pizza, Sandwiches, Wok dishes
 • Min. order amount for area Center: 70,00 Kn
 • Payment method:
  CashCash (upon delivery)
 • Delivery fee: FREE DELIVERY FOR THIS AREA
 • Hrana uopće nije stigla...

  ENA VU(16.10.2017.)

  Restaurant's reply (17.10.2017.) Poštovana,
  kako smo to učinili telefonski mi Vam se ispričavamo još jednom ovim putem zbog propuštene narudžbe i šaljemo Vam dvije porcije palačinki uz sljedeću narudžbu kad god Vama to odgovara.

 • Brza dostava, ljubazan dostavljač, odlična pizza, vrhunska usluga. Svakome bih preporučio da proba "RT KAMENJAK".

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Reonid(12.10.2017.)
 • Kebab Pizza je cudesna, najbolja kebab pizza koju sam ikada pojeo. Sve pohvale i sigurno opet naručujemo!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  imarcinko(15.09.2017.)
 • jako fini ćevapi, stiglo ukusno i toplo, imali smo specijalne želje koje su se ispoštovale. došlo je prije naznačenog roka, a dostavljač supersimpa, nasmijan iako se vani sastavilo nebo i zemlja. dajem 6 zvjezdica jer nema 10. bravo!!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  sanja d(02.09.2017.)
 • Naručili smo dva burrita "čimi čanga" gdje piše da u komentaru odaberemo ljutinu po želji (salsa ili vrhnje). Dostavljač nam je naplatio extra umake i nismo dobili račun.

  grimm(08.07.2017.)

  Restaurant's reply (08.07.2017.) Poštovani,
  zahvaljujemo se na komentaru, no nažalost smo se krivo razumjeli, u napomeni restoranu možete napisati kakva Vam ljutina tortilje odgovara (blago ili ljuto začinjeno), te nigdje nije navedeno da birate umak, no budući da ste vi u napomeni naveli umake, smatrali smo kako ih dodatno želite, te smo ih dodatno i naplatili. Što se tiče računa uredno je evidentiran, dostavljač je zaboravio kompletan blok u lokalu, dostavljamo u roku 15 min.
  Želimo ugodan dan!"

 • hrana je inace super, dugo vec narucujem kod vas. ali,jucer je bio zadnji put da ulazim s dostavljacem u raspravu oko mog nacina narucivanja hrane. jako bezobrazno. ako se ponovi, necu vise narucivati. i da tijesto za pizzu je jucer bilo malo cudno,mozda malo staro? inace je super, nemojte se pokvariti

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  marijanasb(05.07.2017.)
 • NIsam tip koji voli puno komentirati, ali kada netko nešto zasluži možda je u redi i priznati to. Uglavnom, da skratim priču: dostava je došla prije vremena, dobio sam jako ukusan (vruć) Dunjin wok koji mi se neizmjerno svidio. Možda je mrvicu preljut ukus za mene, ali ja općenito volim ljuto, tako da mislim da je to zapravo taman. Dostavljač jako ljubazan i susretljiv. Nećete požaliti, ako naručite od njih.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Paque(13.06.2017.)
 • Naručio sam veliku pizzu "seka i braco", a.k.a. slavonska. Pizza je jako ukusna, topla , dostava je bila procjenjena na 40 min dostavljac je dosao za 25 min cca, jako ljubazan i veseo, za razliku od vecine ostalih. Jedina mala greska je korica tj. tijesto koje je bilo malo pretanko , mrvicu neslano i dosta hrskavo, ali boze dragi, ne mogu se svi ukusi zadovoljit.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  brlog22(30.05.2017.)
 • Dostava brza i stigla prije vremena, dostavljač super ljubazan, Kung Fu wok ukusan no čini mi se da je možda premalo mesa bilo tako da zbog toga zvjezdica manje :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  hkunic(27.05.2017.)
 • burrito amelia odličan i vrlo zasitan!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  jelena54321(27.05.2017.)
 • Naručila sam dvije solo tortilje, stiglo je dosta brže od očekivanoga, ispunili su napomenu te je bilo ukusno i toplo. Sve pohvale i definitivno ću ponovno naručivati iz ovog restorana! =)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Novocaine9(12.05.2017.)

  Restaurant's reply (14.05.2017.) Poštovana,
  hvala Vam na odličnoj ocjeni,
  puno nam znači da budemo još bolji.
  Želim Vam ugodan dan,
  Vaš Pizza-boo

 • Dobra hrana, dostavljač legenda

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  zgcofeshop(12.05.2017.)
 • Burritosi dobri i obilni. Pizza fina. Dostavljač ljubazan. Na vrijeme.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mmacx(11.05.2017.)
 • Palačinke ne bih trebale biti suhe i hrskave, o veličini da i ne govorim, a tortilja...bože oslobodi. Nikad više, ne vrijedi novaca.

  elzoric(06.05.2017.)

  Restaurant's reply (06.05.2017.) Poštovana,
  žao nam je što niste bili zadovoljni svojom tortiljom, obzirom da su sastojci u tom tipu tortilje po vlastitom izboru. U ime isprike šaljemo jednu tortilju po Vašem izboru, te se nadamo da nam ipak nećete previše zamjeriti.

 • Hrana uopće nije došla. Nakon sat i pol sam zvao, rekli su da je hrana na putu, nakon 40 min sam zvao ponovno i više se nitko nije javljao. Sramota, a puno puta sam naručio u ovom restoranu. To nije ugostiteljstvo, sramotno...

  AnteBr(24.04.2017.)

  Restaurant's reply (26.04.2017.) Poštovani,
  oprostite na nenamjernoj grešci, no nažalost nakon četiri dana ne možemo vidjeti što se dogodilo s Vašom narudžbom. U svakom slučaju šaljemo porciju Vašeg omiljenog jela u znak isprike. Hvala Vam i na Vašoj prijašnjoj pohvali.

 • Sendvic je bio odlican (otocki sendvic)!! Puno Vam hvala i isprike ako nisam tocno znala koji je kvart;)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  khorba(21.04.2017.)
 • Boo-rrito Amelia (XXL, 2 komada se dobije) respektabilna pojava u mome svemiru!
  Dvoje ljudi će fino pojesti, jedna osoba ako pojede još "mint" će eksplodirati.
  Ljuto (koliko želiš) i sočno. Divno, ljudi.
  Palačinke (čokolada)? Nisam ih pojeo dok su tople, ali nešto je tu krivo. Ni hladne nebi trebale biti guma/kamen. Za dobru cijenu, dat ću vam obiteljski recept palačinki koje su i hladne - meke i sočne. :)
  5ica zbog palačinki.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Dazo(15.04.2017.)
 • Inače izbjegavam naručivanje jela koja se brzo hlade ili nisu ukusna hladna, ali Dunjin Wok je bio super ukusan, vruć, fino začinjen i porcija obilna! Svaka čast! Pizza je također bila jako fina. Tijesto nije gnjecavo, što volim. Dostava je bila i prije navedenog roka, a dostavljač ljubazan i uljudan. Svakako preporučujem.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  goalie31(11.04.2017.)
 • Jako, jako fino!! Toplo, zacinjeno...taman!:)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  khorba(25.03.2017.)
 • Preporučujem!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ShantiJana(24.03.2017.)

My order

Your shopping cart is empty.

Pauza.hr - web and mobile service

Web and mobile service Pauza.hr is a fun and easy way to order food online from restaurants and caterers in Zagreb, Rijeka and Velika Gorica (Croatia). There are always updated menus, wide selection of dishes, user reviews and recommendations - everything at one place!

Bon appetit!

How it works

Don't worry, you don't have to be an expert to make an order. Pauza.hr is very simple to use, just follow these step-by-step instructions and start ordering!

Restaurant's options

Anyone holding a restaurant or catering service in Zagreb with food delivery is welcome to join to Pauza.hr. All you need are computer and internet connection at the venue... more