Dalmistra

Šulekova 42a, Maksimir, Zagreb
Dalmistra
KUHINJE: Domaća kuhinja, Gableci/Dnevni meni, Grčka kuhinja, Hamburgeri, Meksička kuhinja, Riblja jela, Sendviči, Slastice, Talijanska kuhinja
Dalmistra catering spaja izvorna jela regija Dalmacija i Istre. Jela su rađena po izvornim recepturama, a sve tjestenine su domaće ručno rađene.

Nručite online svakim danom do 22:00 sati. Dostava je basplatna.
Vaše ime* :
Email vašeg prijatelja* :
* - obavezna polja
učitavanje... ili odustani

Dalmistra

Šulekova 42a, Maksimir, Zagreb

Označi kao "Moj omiljeni restoran"Trenutno je ovaj restoran omiljen kod 127 korisnika.❤
127
Dalmistra
ZATVOREN ZA ONLINE NARUDŽBE
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(4.00) Domaća kuhinja, Gableci/Dnevni meni, Grčka kuhinja, Hamburgeri, Meksička kuhinja, Riblja jela, Sendviči, Slastice, Talijanska kuhinja
 • Min. narudžba za kvart Centar: 50,00 Kn
 • Način plaćanja:
  GotovinaGotovina (dostavljaču)
  Bankovna karticaBankovna kartica (mobilni čitač kartica, plaćanje prilikom dostave)
  MasterCard, Visa, Maestro
 • Dostava: BESPLATNA DOSTAVA ZA OVAJ KVART
 • polplete od tikiva i kus kus, yummy!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Verica i Šiljo(20.05.2017.)
 • Narucila sam - Domaći istarski zeleni rezanci s kozicama u umaku s cherry rajčicama. Rezanci nisu bili zeleni, nije bilo kozica. Dosla mi je neka tjestenina s povrcem :( Nije bilo tako loše ali nije došlo ovo što sam narucila.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Suzana1234(18.05.2017.)
 • Odlični kao uvijek, dostava malo kasnila, ali razumijem...gužva i kartićno plaćanje. Sve preporuke!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Maka_25(18.05.2017.)
 • Račun je cca 90 kn(stiglo unutar predviđenog vremena). Imam 200 kn, pokušam dati dostavljaču kad reakcija "A ne, mene šefica nije poslala sa kusurom." Ruke povučene, kao da pokušavam sa kineskim yuanima platit. Inače bih u takvoj situaciji odbio uopće primit hranu,ali ovaj put sam bio gladan. I onda treasure hunt po stanu da nađem sitniša za platit. Hrana ok, ali ne da opravda iznadprosječne cijene u odnosu na druge restorane ovdje. Ima boljih, a jeftinijih. Sumnjam da ću naručit ikad više.

  ober(14.05.2017.)

  Odgovor restorana (15.05.2017.) Poštovani,

  Kao što smo to napravili telefoski još jednom se ispričavamo, te nam je žao zbog navedene situacije. Zahvaljujemo što ste prihvatili našu ispriku, te ćemo se prilikom iduće narudžbe se iskupiti na adekvatan način.

 • Naručio sam Gyros i pribor za jelo, pribor uopće nije stigao (a bio je na računu), a gyros je bio hladan (ne mlak, hladan). Osim toga, lepinja je bila stvarno bezveze, izgleda kao ona kupovna u vrećici.
  Sve u svemu je bilo ok za pojesti pa ne stavljam prenisku ocjenu.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  JohnnyPlsk(26.04.2017.)
 • Pozdrav,
  Hrana stize brzo. Vise sam puta narucivao i hrana je stvarno dobra. NoZadnja dva puta se kolicina salate znatno smanjila i mislim da je sramota naplatit 33 kn a da se dobije mala porcija. Neznamkome jeto za glavno jelo???

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mihael1979(07.04.2017.)
 • kasniteeee

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  lepiaf(04.04.2017.)
 • Odlično i ukusno.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Maka_25(29.03.2017.)
 • Finally a take away there serves something worth eating! Great food! Thank you

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  angella146(27.03.2017.)
 • Jako ukusno, došlo je toplo, ljubazan dostavljač. 10/10

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mb1979(18.03.2017.)
 • Prefino!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ribica23(16.03.2017.)
 • narudzba nije stigla.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mihael1979(13.03.2017.)
 • Uspjeli ste me motivirati za prvi komentar na pauzi.hr dostavom tri loša jela, od kojih je jedno potpuno nejestivo. U goveđoj juhi s rezancima bilo je uglavnom samo rezanaca bez puno juhe. Faširanci s tikvicom i porilukom toliko preslani da nisu jestivi. Piletina u sezamu bez sezama, s dva lista uvenule salate, također preslano, Rižoto od hobotnice kisel. Najveća zamjerka je što vidim da ima istih komentara već duže vrijeme, a ništa se očito ne radi po tom pitanju.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  IvanaPog(11.03.2017.)
 • Kakav fijasko od dostave. Hranu sam cekala 2 (dva) sata, odnosno 45 minuta vise od koliko je pisalo prilikom narudzbe. Nisu se bas trudili ispricati zbog toga kada sam ih zvala telefonski. Kada je dostavljac konacno stigao, odmah sam primijetila da nisu donijeli kruh. Preko svega toga bi jos presla da je glavno jelo (gulas od hobotnice) bilo imalo jestivo. Hobotnica tvrda i zilava, potpuno bezokusna, a povrce u gulasu - pregoreno. Nikad vise!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  khorba(05.03.2017.)
 • Hrana odlična, dostava točno na vrijeme

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  sparkica(05.03.2017.)
 • Čekao hranu točno 2 sata (30 min kašnjenje). Zelje salata naručena, naplaćena ali ne i dostavljena. Kako je supruga jako nahvalila faširance od tikvica i poriluka, moja piletina na rižotu također ukusna kao i pileći štapići, jako mi je žao što moram dati ovako malu ocjenu, no jednostavno ne mogu smetnuti s uma da sam platio nešto što nisam dobio.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  kinfa(05.03.2017.)
 • hrana ok, dostava ok, a najbolje od svega je što ima mogućnost plaćanja karticom.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  G(04.03.2017.)
 • Više od sat vremena čekam, a pisalo je za 50 minuta dolazi. Ukoliko stigne hladno neću preuzet niti platiti.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  tgordan90(03.03.2017.)
 • Svaka pohvala na preukusnom varivu i strašno ljubaznom dostavljaču Franku :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  darči(26.02.2017.)
 • Jako fino!!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ribica23(23.02.2017.)

Moja narudžba

Vaša košarica je prazna.

Pauza.hr - web i mobilni servis

Web i mobilni servis Pauza.hr omogućuje vam jednostavno i zabavno naručivanje hrane iz velikog broja restorana u Zagrebu, Rijeci i Velikoj Gorici. Odlična ponuda jela, pregledni jelovnici, ocjene i preporuke korisnika - sve na jednom mjestu!

Dobar tek!

Kako naručiti hranu online

Bez brige, ne morate biti ekspert da bi naručili hranu online. Pauza.hr funkcionira vrlo jednostavno, samo slijedite ove korak-po-korak upute i krenite u naručivanje!

Mogućnosti za restorane

Imate restoran ili catering u Zagrebu, Rijeci ili Velikoj Gorici i pružate uslugu dostave hrane? Ako želite možete postati partner našeg web i mobilnog servisa za naručivanje hrane online... više