Olla2

Livanjska 23, Srednjaci, Zagreb
Olla2
CUISINES: Croatian cuisine, Desserts, Fresh juices & Smoothies, Greek cuisine, Grill/Barbecue, Hamburgers, Italian cuisine, Mexican cuisine, Sandwiches
Olla2 is catering venue in Srednjaci area. It offers mexican dishes, pizza, gyros, grilled dishes, burgers, meat dishes, sandwiches, fish dishes, salads and desserts.

Order food online every day until 22:00 o'clock, except Sundays. Delivery is free of charge.
Your name* :
Your friend's email* :
* - required fields
loading... or cancel

Olla2

Livanjska 23, Srednjaci, Zagreb

Mark as "My preferred restaurant"At the moment the restaurant is preferred by 126 users.❤
126
Olla2
CLOSED FOR ONLINE ORDERING
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(4.82) Croatian cuisine, Desserts, Fresh juices & Smoothies, Greek cuisine, Grill/Barbecue, Hamburgers, Italian cuisine, Mexican cuisine, Sandwiches
 • Min. order amount for area Center: 120,00 Kn
 • Payment method:
  CashCash (upon delivery)
 • Delivery fee: FREE DELIVERY FOR THIS AREA
 • Gyros je bio ukusan, dostava brza , ali stanje u kojem je došao je katastrofa!Čim sam otvorio karton primjetio sam da je cijeli sandwich raspadnut , odnosno pecivo je bilo toliko mekano i gnjecavo da je pucalo posvuda, a meso i prilozi ispadali, nije bilo 4cm peciva u komadu.Da nisam naručivao kući gdje sam mogao jesti sam (vilicom!!!!) i uprljati se bez da me itko vidi, dao bi jedinicu, ovako ipak dajem trojku jer nisam ostao gladan.Ovo mi je prva narudžba, voljan sam dati još jednu priliku!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Tora95(26.05.2017.)
 • Izrazito ukusna hrana, kroketi jedni od najfinijih koje sam ikad jela kao i pileći zagrebački. Sve jako sočno, vruće, brzo došlo i još povoljno. Samo tako nastavite :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Sparky7(25.05.2017.)
 • Tortilja s piletinom odlična! Puno povrća i fino pečena piletina...

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Brus(23.05.2017.)
 • Piletina pohana je fina,to je za svaku pohvalu,
  ali morate proraditi na prilozima jer su ne jestivi, riža
  je bezukusna i suha, a riža s povrćem je također bezukusna i suha, samo ste još uz to dodali bezukusno ''povrće'', tj onaj mix za francusku salatu.
  Pohani svinjski odrezak je tanji od papira, očaj!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Backoffice(17.05.2017.)
 • Danas sam prvi put naručila iz ovog restorana i zaista ostala ugodno iznenađena s cijelom uslugom i hranom. Naručila sam kompletan meni s pilećim bečkim. Dostavljač je došao prije vremena, jako ljubazan. Juha , bečki i pomfrit su bili vrući, s tim da se krumpir nije smežurao kao što je kod većine drugih restorana. Piće rashlađeno, salata taman začinjena. Odličan ručak za pristojne novce. Sigurno ću naručivati opet, Olla2, samo tako nastavite!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  terza23(16.05.2017.)
 • Fina hrana, pristojne porcije, pristojne cijene, brza dostava... Mnogi restorani na Pauzi bi mogli naučiti ponešto od ekipe iz Olla2 :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  disco(15.05.2017.)
 • Dostava brza, hrana odlična, dostavljač ljubazan + hvala na bombonima. :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  nives7kelvin(13.05.2017.)
 • Donijeli ste mi juhu od rajčice, naručila sam pileću. Juha je bila dobra, ali ne ono što sam htjela. Također, zagrebački pileći je bio nedovoljno pečen, meso sirovo. Najela sam se salate i pomfrita. Dostavljač je simpa, pa zato eto pohvala. Nisam impresionirana.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Tanja321(09.05.2017.)
 • Nakon jučerašnjeg propusta, kontaktirali su me danas iz Olle i u znak isprike dali mi gratis jelo po izboru. Narudžba je stigla jako brzo, lazanje su bile odlične te je uz njih došlo i nešto slatko :) Apsolutno sve pohvale, kao i jučer, dostavljač izrazito ljubazan.

  ...
  Puno puta sam naručivala odavde i uvijek je sve bilo u redu, ali ako u napomeni napišem da želim cheeseburger bez luka i ketchupa, onda ne očekujem hrpu luka i ketchup. Nadam se da je jednokratni propust.Tri zvjezdice zbog ranije dostave i preljubaznog dostavljaca.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  tenaj(05.05.2017.)
 • za klasu bolje od ostatka pauze.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Miramarska(04.05.2017.)
 • Super hrana !

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  zgcofeshop(03.05.2017.)
 • meso je fenomenalno i brzo je stiglo ...jako smo zadovoljni :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Miss707(03.05.2017.)
 • fenomenalno :) ukusno, mekano i ljutkasto .

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Miss707(02.05.2017.)
 • Genijalno, najbolje dostupno u kvartu. Zagrebački je vrhunski odrađen, ćevapi i lepinja su baš kako treba. Najeo sam se i bio sretan kao mali limać.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  polkabike(29.04.2017.)
 • Hrana topla i ukusna, te je stigla na vrijeme. :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ivanamik(27.04.2017.)
 • Pileci becki vruc, ukusan, dosao za 20 minunta, sve pohvale :D

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  patrik97(27.04.2017.)
 • Becki pileci izvrstan, brza dostava, povoljno i ponekad nesto gratis :-)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  sasa1991(27.04.2017.)
 • Jučer naručena 3 bečka i zagrebački, iznimno dobri, nažalost zaboravili ste pekarski krumpir,zato zvijezdica manje. Pohvalno je što ste ubacili Vita miks

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mirko007(27.04.2017.)
 • Hrana ukusna, topla i stigla na vrijeme :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  bencha(22.04.2017.)
 • Bečki, pomfrit i tartar-vruće, sočan bečki, hrskavi krumpirići, dostava je stigla za upola od predviđenog, svaka čast :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Sanja103(20.04.2017.)

My order

Your shopping cart is empty.

Pauza.hr - web and mobile service

Web and mobile service Pauza.hr is a fun and easy way to order food online from restaurants and caterers in Zagreb, Rijeka and Velika Gorica (Croatia). There are always updated menus, wide selection of dishes, user reviews and recommendations - everything at one place!

Bon appetit!

How it works

Don't worry, you don't have to be an expert to make an order. Pauza.hr is very simple to use, just follow these step-by-step instructions and start ordering!

Restaurant's options

Anyone holding a restaurant or catering service in Zagreb with food delivery is welcome to join to Pauza.hr. All you need are computer and internet connection at the venue... more