Olla2

Livanjska 23, Srednjaci, Zagreb
Olla2
CUISINES: Croatian cuisine, Desserts, Fresh juices & Smoothies, Greek cuisine, Grill/Barbecue, Hamburgers, Italian cuisine, Mexican cuisine, Sandwiches
Olla2 is catering venue in Srednjaci area. It offers mexican dishes, pizza, gyros, grilled dishes, burgers, meat dishes, sandwiches, fish dishes, salads and desserts.

Order food online every day until 22:00 o'clock, except Sundays. Delivery is free of charge.
Your name* :
Your friend's email* :
* - required fields
loading... or cancel

Olla2

Livanjska 23, Srednjaci, Zagreb

Mark as "My preferred restaurant"At the moment the restaurant is preferred by 136 users.❤
136
Olla2
CLOSED FOR ONLINE ORDERING
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(4.74) Croatian cuisine, Desserts, Fresh juices & Smoothies, Greek cuisine, Grill/Barbecue, Hamburgers, Italian cuisine, Mexican cuisine, Sandwiches
 • Min. order amount for area Center: 120,00 Kn
 • Payment method:
  CashCash (upon delivery)
 • Delivery fee: FREE DELIVERY FOR THIS AREA
 • Narucen meksicki grah s kobasicom i lepinjom + pomfrit, dobio meksicki grah s kobasicom, pokusavam nazvati restoran nitko se ne javlja.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  drakipovic(16.10.2017.)
 • na vrijeme, klopa ok.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  robson(13.10.2017.)
 • Špek izrezan na pola centimetra, koža još na njemu, hamburger jako loš. Tortilja prolazna, samo bi mogli napisati da je u povrću. Sve u svemu loše.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mpulic(10.10.2017.)
 • Prvi put naručio, moram pohvaliti. Odlični ćevapi i palačinke, dostava na vrijeme. Pozz.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Davor820(10.10.2017.)
 • Žao mi je zbog ove ocjene, ali šokirana sam što je piletina bila potpuno sirova ispod pohanog sloja. Shvatila sam kad mi je bilo čudno to što jedem, sad se samo nadam da meso nije bilo ničim zaraženo. Prvo neugodno iskustvo na pauzi u 3 godine. Prije ste uvijek bili super :(

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Sparky7(09.10.2017.)
 • Divan dostavljač. Ćevapčići sasvim dobri :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  anjaaa1802(07.10.2017.)
 • Naručio bečki pileći...nikad nisam vidio manju porciju mesa...ukusno ali svakako premalo...

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  zorac006(04.10.2017.)
 • Jeste li zaboravili na moju narudzbu? Cekam vec sat i pol

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  scrcrw_(03.10.2017.)
 • Naručio kompletan ručak (opcija pileći bečki), sve je bilo super, a s gratis gumenim bonbončićima ste mi uljepšali dan! :)

  Hvala!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  cheglavara(03.10.2017.)
 • Naruceno 30i puta **** odlicna,dostava na vrijeme a gyross olla2 perverzija ....Samo tako i dalje

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Alojz123(30.09.2017.)
 • Odlicna lasagna i brza dostava!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  scrcrw_(28.09.2017.)
 • Odlična klopa , dostava u roku i vrlo ljubazan dostavljač , za svaku preporuku

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Dally(27.09.2017.)
 • Sarma je jako sirova i dostavljena u zatvorenoj ribljoj konzervi koju sam skoro 10 minuta otvarao. Paštetastog je okusa. Dostavljač odličan i ljubazan te je uranio i to ću jedino pohvaliti. Lošije jelo nisam probao na Pauzi, a ovo mi je 129. narudžba. Žao mi je što ostavljam negativan komentar, ali nadao sam se da ću jesti nešto fino kuhano i domaće,a ne ovo... Bačen novac.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Cersei(26.09.2017.)
 • Ovo mi je novi najdraži catering na pauzi! Jedini čitaju napomene i uslišili su mi želje sa extra tartarom umjesto juhe i pića! Također, pretpostavljam da tartar rade sami jer je daleko bolji od svih ovih ostalih koje nude drugi caterinzi!

  XXL Zagrebački ogroman i preukusan.

  Hvala i vidimo se opet :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Daryus(13.07.2017.)
 • Hrana je ukusna, ali za prilog su naruceni kroketi, a stigao je pomfrit.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Elviss(03.07.2017.)
 • Impresivna količina hrane u miješanom mesu, jedino ne znam jel to tako treba bit ali sve pobibereno uključujući luk mi je malo čudno bilo. Također, ako reklamirate palačinke sa Nutellom onda ju i koristite, oni koji vole Nutellu neće bit zavarani onime što koristite.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Dado_666(02.07.2017.)
 • Nikad više ne naručujem, kasnili sa dostavom više od pola sata, konzerva pepsi je bila prazna, očito je u transportu pala ili tko zna šta, a vrećica je bila puna pepsija, zagrebački nisam u životu dobio manji, bio je veličine cca 15cm, malo pomfrija, iako je sve bilo ukusno, ali ne vrijedi.......hvala i nikad više.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Vedran.(01.07.2017.)
 • Sve je dobro, ali dajte nemojte pisati da su palačinke s nutellom ako su s čokoladom. To u srce već dira.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Adela Juhas(01.07.2017.)
 • Hrana je stigla 10 do 22h, umjesto u 21 i 10h kak je bilo receno,a iskreno nije vrijedno toliko cekanja.Nije losa hrana,ali jeli smo i bolje...Narucili smo pileci zagrebacki, oke je,premalo sira ali bas premalo i previse papra, kroketi su čak bili stvarno oke, pomfri ko promfri, i fin tartar.Dostavljac se nije ispricao sto toliko kasni, mislim nema veze bio je on pristojan, ali cisto kulture radi ako kasnis preko 40min.Nismo ostavili bakšu zbog kašnjena,ali zato nam je vratio kunu manje xD
  ...
  prije sam naručivala hranu , bila je oke... tako da je ocjena za samu hranu je izmedju 3 i 4, ali sada smo narucili u 8 :24h bilo je da ce stic za 50min, a proslo je vec preko sat i pol.. nitko da bi se javio ispricao sto kasni, pitanje je je oce uopce hrana i stic...tako da je ovo veliki minus , i vidjet cemo ocemo dati jos koju priliku

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  stephany0406(30.06.2017.)
 • Sve prefino kao uvijek :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Sparky7(27.06.2017.)

My order

Your shopping cart is empty.

Pauza.hr - web and mobile service

Web and mobile service Pauza.hr is a fun and easy way to order food online from restaurants and caterers in Zagreb, Rijeka and Velika Gorica (Croatia). There are always updated menus, wide selection of dishes, user reviews and recommendations - everything at one place!

Bon appetit!

How it works

Don't worry, you don't have to be an expert to make an order. Pauza.hr is very simple to use, just follow these step-by-step instructions and start ordering!

Restaurant's options

Anyone holding a restaurant or catering service in Zagreb with food delivery is welcome to join to Pauza.hr. All you need are computer and internet connection at the venue... more