Catering Gemini

Severinska street 32, Trešnjevka, Zagreb
Catering Gemini
CUISINES: Croatian cuisine, Daily specials, Desserts, Fish dishes, Greek cuisine, Grill/Barbecue, Hamburgers, Italian cuisine, Sandwiches
Catering Gemini is located in Trešnjevka area. Their daily offer is consisted of variety of breaded dishes, grilled dishes, burgers, variety of daily menues as well as fish dishes. With every meal you can order a drink for refreshment

Order online every day until 22:30 o'clock. Delivery is free of charge.
Your name* :
Your friend's email* :
* - required fields
loading... or cancel

Catering Gemini

Severinska street 32, Trešnjevka, Zagreb

Mark as "My preferred restaurant"At the moment the restaurant is preferred by 293 users.❤
293
Catering Gemini
OPEN FOR ONLINE ORDERING
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(3.83) Croatian cuisine, Daily specials, Desserts, Fish dishes, Greek cuisine, Grill/Barbecue, Hamburgers, Italian cuisine, Sandwiches
 • Min. order amount for area Center: 30,00 Kn
 • Payment method:
  CashCash (upon delivery)
 • Delivery fee: FREE DELIVERY FOR THIS AREA
 • Hrana je uglavnom ukusna osim kad nekad ovako dode polupeceno i hladno

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  sime94(17.10.2017.)
 • Naručila sam VELIKI ĆEVAPI + PRILOG + AJVAR + LUK.
  Stiglo je u okvirnom vremenskom roku, toplo, hrana ok, te vozač vrlo ljubazan!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  1miki6(17.10.2017.)
 • Hrana stigla prije vremena, dostavljac super ljubazan, hrana odlicna... hvala

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Mate11(16.10.2017.)
 • Naručili smo pileći zagrebacki plus prilog i umak od 4 sira,umak od 4 sira nije **** je kasnila 15min i dosla je hladna.Sve u svemu za 150 kn ne isplati se.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Ena23(15.10.2017.)
 • Njoke u umaku od gljiva
  Hladno, bezukusno, našla sam dlaku (kosu?).

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  LastrićA(15.10.2017.)

  Admin (15.10.2017.) Poštovani, žao nam je zbog Vašeg lošeg iskustva s naručivanjem, a posebno što se radi baš o ovakvoj situaciji. Pauza.hr će kao posrednik kontaktirati restoran kako bi se ova situacija riješila u što kraćem roku i na Vaše zadovoljstvo.

 • o.k.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  lopovdzek(15.10.2017.)
 • Evo po već ne znam koji put naručujem od vas i uvijek ste odlični i na vrijeme!
  Danas je jedino nedostajala lepinja s ćevapima, ali vjerujem da je slučajno jer se do sada nije događalo.. Dostavljač pristojan i simpatičan :) Keep up the good work!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Pregladni007(13.10.2017.)
 • dodatno, naručili smo klasic burger, a dobili gemini sa špekom?? prije ste bili jako fini i obzirni.
  ...
  Molim Vas da ubuduće ako prodajete POHANI SIR+POMFRIT+TARTAR donesete i tartar jer neki ljudi određenu hranu jedu jedino uz tartar i računaju da će ga i dobiti ako su ga platili... Hvala!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  skihalic(12.10.2017.)
 • Fini zagreb burger ali već je bio malo hladan dok je došao pa zato nije 5!Lp

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  dudi(10.10.2017.)
 • Jedan pomfri zgoren i sparen drugi sirov i sparen. Punjena pljeskavica izgorena i zbog toga gorkog okusa. Pileci zagrebacki zgoren... jos nazovemo i kazemo u cemu je problem- ni ispriku nismo dobili nego - gospođa na telefonu mrtva hladna kaze prenijeti cu kuharu.. uh al si se potrudila
  Strasno, definitivno ne preporucujemo i necemo nikad vise naruciti.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Nikky_nicole(08.10.2017.)
 • Uvijek zadovoljna i hranom i dostavom, sve preporuke!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ivanavasilj(07.10.2017.)
 • Često naručujemo od vas. U većini slučajeva sve dođe u redu. Ali ova zadnja narudžbu ste fulali. Nije u redu da ste uz 2 pohane piletine poslali samo jednu lepinju i jedan tartar.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Angelina Perkovic(04.10.2017.)
 • Odličan pohani pileći file sa umakom od pršuta i kadulje. Dostava na vrijeme. Preporuka

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mjuresic(04.10.2017.)
 • Dostava točna a hrana fina i ukusna ! :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mjeremi1(02.10.2017.)
 • Vaše pohane palačinke su mi fine i danas sam ih naručila 4. put. Dosad je usluga bila ok, ali danas je hrana došla sa sat vremena zakašnjenja, palačinke hladne a pomfrit sparen i nikakav. Slatke palačinke su bile premasne. Razmislit ću hoću li sljedeći put naručiti od Vas.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Peroshksid(30.09.2017.)
 • Ljubazan i brz dostavljač i super klopa. :) Sve pohvale!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  galovema(28.09.2017.)
 • Naručio pohani sir u 12:17, dostava došla u 14:32. Nazvao u međuvremenu da pitam o čemu se radi, vele prosula se hrana, morali smo novi napraviti. Nažalost, i taj novi s dva sata od narudžbe je došao hladan i gumen. Žao mi je što je ovo zadnji puta.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  matare(27.09.2017.)
 • ** Hrana je trebala doći za sat vremena. Kasnila pola sata. kompletno bezukusna. Jestiva tek nakon dodavanja 3 začina. Dostavljač ili nije bio svjestan da kasni 30 minuta ili ga nije bilo briga jer ispriku nisam čuo.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  jarić(23.09.2017.)
 • Zasad kasnite 20 minuta sa dostavom.(1h 20 min čekam) Ima cijelih 900 metara od vas do mene.Ako hrana ne bude ok, neću ni mrtav više naručiti od vas. pozz. , 0avor

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Davor820(22.09.2017.)
 • Naručila sam županjski odrezak u koji je pisalo da ide piletina, ali ne da ide pohovana piletina - što je bilo ono što me dočekalo kad sam otvorila jelo (kad je napokon došlo jer je dostava kasnila). Nazvala sam da se požalim jer ne jedem pohovano, a žena s druge strane linije mi je objasnila da "svi znaju" da u županjski odrezak ide pohovana piletina (zašto onda nisu tako napisali?) i da će kontaktirat šefa, međutim nikakvu povratnu informaciju nisam dobila, a mojih 39 kn završit će u smeću.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  suomi(21.09.2017.)

My order

Your shopping cart is empty.

Pauza.hr - web and mobile service

Web and mobile service Pauza.hr is a fun and easy way to order food online from restaurants and caterers in Zagreb, Rijeka and Velika Gorica (Croatia). There are always updated menus, wide selection of dishes, user reviews and recommendations - everything at one place!

Bon appetit!

How it works

Don't worry, you don't have to be an expert to make an order. Pauza.hr is very simple to use, just follow these step-by-step instructions and start ordering!

Restaurant's options

Anyone holding a restaurant or catering service in Zagreb with food delivery is welcome to join to Pauza.hr. All you need are computer and internet connection at the venue... more