Casper Grill

Lastovska 2, Savica, Zagreb
Casper Grill
CUISINES: Croatian cuisine, Daily specials, Desserts, Fish dishes, Greek cuisine, Grill/Barbecue, Hamburgers, Sandwiches
Casper Grill is situated within Savica market building. It offers grilled dishes, gyros, burgers, fish and meat dishes, salads, sandwiches and drinks. There are also packages on their menu which contain: meat or fish, side dish, salad and bread.

Order food online everyday until 22:00 o'clock. Delivery is free of charge.
Your name* :
Your friend's email* :
* - required fields
loading... or cancel

Casper Grill

Lastovska 2, Savica, Zagreb

Mark as "My preferred restaurant"At the moment the restaurant is preferred by 141 users.❤
141
Casper Grill
CLOSED FOR ONLINE ORDERING
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(4.99) Croatian cuisine, Daily specials, Desserts, Fish dishes, Greek cuisine, Grill/Barbecue, Hamburgers, Sandwiches
 • Sorry, we do not deliver in area Center
 • Grozni ćevapi. Baš grozni.. Lepinja je ko debela palačinka. Nema veze s lepinjom. Brašno se osjeti, nedovoljno pečeni. Meso nikakva okusa. Luk je jedino što je prihvatljivo. Dostava na vrijeme.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  brasturach(25.02.2017.)
 • naručen gyros s piletinom..lepinja totalno prenamočena i vlažna, gyros jednostavno nemoguće jesti bez da svi sastojci van ne poispadaju..

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  marac61(24.02.2017.)
 • Awful!!! Food came cold after two hours waiting!
  When called the restaurant we've been told it's on the way and then just hang up!!
  never again!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  natati33(23.02.2017.)
 • Odlican šiš, dostava prije vremena, ljubazan dostavljač, sve u svemu prva liga =)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  pandacow(18.02.2017.)
 • Evo nakon 20 puta naručenih ćevapa, moramo komentirati da su svaki puta bili odlični (osim jednom kad su bili vrlo dobri), dostavljeni ranije ili na vrijeme, uz super dostavljača.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  KumNiko(13.02.2017.)
 • Hrana je stigla topla i jako brzo - za samo 35 minuta na kvart Savica. Gyros od piletine je toliko obilan i bogat da sastojci ispadaju na tanjur (tako i treba)! Uz njega se još dobije i pomfrit koji je ovaj put usrećio cimera jer je i gyros dovoljan za jedan obrok (za muškarca od 70kg). Bilo bi dobro kad bi se gyros mogao kupiti bez pomfrita, ali sve ostalo je za svaku pohvalu.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  borana(29.01.2017.)
 • pljeskavica super kao i uvjek,dostava prije vremena ,dostavljać vrlo ljubazan,sve pohvale

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  veki1710(26.01.2017.)
 • Vrlo ljubazni i nakon kritike odmah kontaktirali s isprikom. Sve pohvale :)
  ...
  Slavonska pljeskavica vrlo dobra i dostava je bila na vrijeme. Ćevapi jako loši, niti uz pljeskavicu niti uz ćevape nismo dobili luk koji piše da dolazi uz jelo.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  _ivanmarkovic(26.01.2017.)
 • Osnove kuhanja u potpunosti zanemarene. Zagrebački pileći: okus i miris ribe. Pomfrit isto tako miris ribe, mastan, staro ulje. Pregrozno. Vješalica , umjesto paprike, kiseli krastavci...ljuto, slano, žilavo. Lepinja natopljena vegetom. Pileći odrezak sa žara omotan pršutom...jel to šala? Dva komada mesa nabacana jedan na drugi, sljepljena sirom ..prepuno vegete i još k **** pršut gore. Ne razumijem kako ste uopće mogli nešto takvo pustiti van iz kuhinje. Prežalosno.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Juniormito(20.01.2017.)
 • Kao i uvijek sve pohvale za hranu, količinu, brzinu dostave, ljubaznost :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Executor(09.01.2017.)
 • Hrana je stigla 10 minuta RANIJE od dogovorenog vremena, svaka čast! (stigla je topla za 35 minuta na kvart Savica). Gyros od piletine je velik i ukusan, a uz njega se dobije još i mali pomfrit. Nemam nikakve primjedbe, svakako ću nastaviti naručivati iz ovog restorana!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  borana(08.01.2017.)
 • Odlična klopa i na vrijeme dostavljena.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  hrvojepav(04.01.2017.)
 • Dostavljen ledeni gyros i ledeni pommes. Natopljeno i upareno. Piletina polu sirova, lepinja zagorena. Sve u svemu katastrofa.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  margeta(01.01.2017.)
 • I dalje najbolje lignje u gradu! Punjena piletina u meniju se pridružuje najdražim jelima. Uvijek na vrijeme, fino toplo i lignje tako mekane i fine, nimalo žilave :D

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  NocteDraconis(18.12.2016.)
 • Došlo 20. minuta prije vremena. Bogate porcije i jako ukusne. Pljeska sa sirom, sočna, jako ukusna, šiš fino šarf.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mb1979(18.12.2016.)
 • Jelo dostavljeno sa pola sata zakasnjenja. Uz to je stiglo i hladno...

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  lukad(17.12.2016.)
 • Odlicno! Receno da ce doc za 30 minuta dosli za 27, cevapi super, kvalitetni i topli, porcija zasitna, bas sam zadovoljan. Lepinja odlicna. Cjena postena. Eventualno malo vise kajmaka da je bilo, al ni njega nije falilo na kraju, odlicno sve u svemu. Toplo preporucam.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  vojvodaFiljo(07.12.2016.)
 • Porcija pomfrita je malo manja, ali je hrana odlična i dostavljač je jako brz.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Dario Delalic(02.12.2016.)
 • super hrana,velike porcije i brza dostava

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  veki1710(02.12.2016.)
 • Naručio sam hranu i besplatno dobio insekta s njom! Sami pogledajte: ***

  Apsolutno nikada više ne mislim naručiti odavde.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Gomolj Krumpacha(29.11.2016.)

  Admin (02.12.2016.) Poštovani,
  Zbog navedene situacije, a kako bismo osigurali da se ista ne bi ponovila, zatražili smo od restorana da ponovno provede sve potrebne sanitarne mjere, koje je i do sada redovito provodio. Izvršena je kurativna dezinsekcijska mjera po pozivu restorana, te smatramo da je restoran poduzeo sve potrebne mjere, zbog čega ponovno aktivno posluje na Pauzi.

  Također, sam restoran Vas je pokušao kontaktirati u više navrata kako bi izrazio duboko žaljenje zbog ove situacije, te se ispričao i revanširao. S obzirom da niste odgovarali na njihove pozive, ovim putem Vas pozivaju da im se javite telefonskim putem kako bi to mogli i učiniti.

My order

Your shopping cart is empty.

Pauza.hr - web and mobile service

Web and mobile service Pauza.hr is a fun and easy way to order food online from restaurants and caterers in Zagreb, Rijeka and Velika Gorica (Croatia). There are always updated menus, wide selection of dishes, user reviews and recommendations - everything at one place!

Bon appetit!

How it works

Don't worry, you don't have to be an expert to make an order. Pauza.hr is very simple to use, just follow these step-by-step instructions and start ordering!

Restaurant's options

Anyone holding a restaurant or catering service in Zagreb with food delivery is welcome to join to Pauza.hr. All you need are computer and internet connection at the venue... more