Bakine savijače

Lastovska ulica 2a, Savica, Zagreb
Bakine savijače
KUHINJE: Domaća kuhinja
Catering Bakine savijače omogućuje vam dostavu hrane na području Savica i okolice. Na njihovom jelovniku nalaze se različite vrste slanih i slatkih savijača od kojih možemo izdvojiti savijače s jabukama i šumskim voćem, bučnice, savijače s pršutom i sirom ili savijače s mesom i šampinjonima.

Naručite online svakim danom do 17:00 sati. Dostava hrane je besplatna.
Vaše ime* :
Email vašeg prijatelja* :
* - obavezna polja
učitavanje... ili odustani

Bakine savijače

Lastovska ulica 2a, Savica, Zagreb

Označi kao "Moj omiljeni restoran"Trenutno je ovaj restoran omiljen kod 61 korisnika.❤
61
Bakine savijače
ZATVOREN ZA ONLINE NARUDŽBE
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(5.78) Domaća kuhinja
 • Min. narudžba za kvart Centar: 60,00 Kn
 • Način plaćanja:
  GotovinaGotovina (dostavljaču)
  Online plaćanjeOnline plaćanje
 • Dostava: BESPLATNA DOSTAVA ZA OVAJ KVART
 • Čista perfekcija..... Cijenim to što nemate u ponudi sto vrsta razne hrane. Imate savijače, za to ste očito specijalizirani i to radite sigurno najbolje na pauzi. Neka tako i ostane. 6+

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Tomislav2004(22.02.2018.)
 • Brutalno !!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  TinoGo(22.02.2018.)
 • fakat dobro.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  talfirevic(20.02.2018.)
 • Prvi put kad smo naručili savijače od poriluka i špeka bile su savršene, drugi put su bile zagorene i falilo je špeka, danas smo dobile samo s porilukom a špeka nije bilo ni za lijek! Izbacite višak poriluka i dodajte malo špeka jer ova količina nije pustila ni okus špeka. Ne možete nas tako navući pa se pokvariti!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Lucija P.(17.02.2018.)
 • Odlično, ukusno u ooooogromnim količinama :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  sasha-zg(08.02.2018.)
 • Stvarno jako ukusno i ogrooomne porcije. I sama imam baku koja peče najbolje slatke štrudle i ovi su prvi koji su skoro jednako dobri. :)
  Probala sam šumsko voće i slane sa piletinom, favorit su mi slatki, ali jedno i drugo je odlično. Dostavljačica je također jako simpa.
  Nažalost neću baš često naručivati jer mi jednostavno ne trebaju dvije porcije koje moram uzeti zbog kvarta, ali idealno za povremena čašćenja, druženja ili proslave...

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  cloudy(03.02.2018.)
 • Vrlo ukusne savijače - svaka čast, samo tako nastavite!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  sasha-zg(25.01.2018.)
 • Krivo napisan zadnji komentar, samo pohvale <3
  ...
  Savijače su odlične svaki put, i preporučam ih svkome, ali ovaj out mi je stigl savijč od jabuka a naručio sam savijaču sa čokoldom.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Đivofrka(20.12.2017.)
 • Narucio krumpirusu, piletinu, sir/spinat i jabuku. Savijace stigle u roku i dobio jos dvije manje gratis. Sve savijace su bile super, sasvim mali minus: krumprirusa i sir/spinat nam bile malo premalo slane.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  marko.mihin(18.12.2017.)
 • Fino i ukusno,obilate porcije. Brza dostava , dostavljač ok.
  Mala napomena: Molim da se ubuduće obavijesti dostavljače da se hrana može platiti i online da ne dolazi do nesporazuma.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  meat(05.12.2017.)
 • ženim baku ako je zainteresirana (32 godine, crn, kažu i zgodan) jer je uz ovakve savijače, razlikama u godinama potpuno nebitna ;) svaka čast, samo tako nastavite

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ciperan(16.11.2017.)
 • Odlicne savijace, te uvijek gledaju napomene.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  svenbj(16.11.2017.)
 • Mislim da dovoljno govori to što naručujemo treći put u tjedan dana. Savijače su odlične, drugi dan ostanu jednako ukusne kao i kad su svježe. Sir i špinat, jabuka višnja, poriluk i špek, sve su odlične. Dobili ste još (nekoliko) stalnih mušterija, bila akcija ili ne :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ema18s(05.11.2017.)
 • Naručila sam malu porciju s porilukom i špeku i jednu malu sa sirom i špinatom.
  Oduševila me količina; dvije male porcije popune jednu kutiju za malu pizzu, hrpa savijača.
  Punjenje s porilukom je senzacionalno, prekrasno, bojala sam se da će biti masno, ali nije nimalo, a sa špinatom i sirom mi je malo suhonjavo. Možda je tako jer uspoređujem s porilukom koji je sam po sebi vodenastiji.
  Dostava pola sata brža, i dostavljačica simpa.
  Veselim se idućoj narudžbi!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  samo0ja(05.11.2017.)
 • Bako, zašto imate tako dobre savijače? Savršeno!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  house(03.11.2017.)
 • Savijača od mesa i savijača od krumpira fantastične, poriluk špek je malo masnija al stvarno odlična. Naručili 4 male porcije, mislim da ima hrane za najmanje 6 do 8 vrlo gladnih ljudi.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  bmarjano(03.11.2017.)
 • Vrhunski

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  dominiktrnje(02.11.2017.)
 • Savijača s porilukom i špekom jako masna, bolio me trbuh cijeli dan nakon pojedenih nekoliko komada, ostatak nažalost završio u smeću. Velika šteta jer je, izuzev masnoće, punjenje ukusno. Slatka savijača s višnjama također masna, ali donekle podnošljivo; punjenje poprilično bezukusno. Sve u svemu - loše. :(

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  123hegel321(28.10.2017.)

  Odgovor restorana (28.10.2017.) Poštovani,
  žao nam je što ste ostali razočarani našim štrudlama i ovim putem bismo Vam se htjeli ispričati zbog toga. Naime, kod domaćih savijača povećana količina ulja je njihov neizostavan sastojak. Vrlo vjerojatno je dodatnu masnoću pustio i špek, tako da, ako ćete ubuduće ponovno naručivati od nas, što bi nam bilo drago, samo stavite u napomenu da želite s manjom količinom špeka ili ulja.
  Lijep pozdrav

 • Kao i uvijek, bilo je fantastično!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  master_ivor(27.10.2017.)
 • Pozdrav,
  Dakle, svakako probati. Iskreno, iako sam čitala da su porcije ogromne, mislila sam da su to ove veće porcije, i da ce mi taman biti ova akcija 1+1 gratis. Sinoć sam zvala susjede da mi pomogno jer mi je bilo žao da se ovo savršenstvo hladi. Ovo je bolje od doomaće pite.. Dobili ste još jednog stalnog gosta, neovisno o akciji..

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  dbk(26.10.2017.)

Moja narudžba

Vaša košarica je prazna.

Pauza.hr - web i mobilni servis

Web i mobilni servis Pauza.hr omogućuje vam jednostavno i brzo naručivanje hrane iz velikog broja restorana u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Velikoj Gorici. Odlična ponuda jela, pregledni jelovnici, ocjene i preporuke korisnika - sve na jednom mjestu!

Dobar tek!

Kako naručiti hranu online

Slijedite ove korak-po-korak upute i krenite u naručivanje hrane online.

Mogućnosti za restorane

Imate restoran ili catering i pružate uslugu dostave hrane? Postanite partner našeg web i mobilnog servisa za naručivanje hrane online. Više