Bakine savijače

Lastovska ulica 2a, Savica, Zagreb
Bakine savijače
KUHINJE: Domaća kuhinja
Catering Bakine savijače omogućuje vam dostavu hrane na području Savica i okolice. Na njihovom jelovniku nalaze se različite vrste slanih i slatkih savijača od kojih možemo izdvojiti savijače s jabukama i šumskim voćem, bučnice, savijače s pršutom i sirom ili savijače s mesom i šampinjonima.

Naručite online svakim danom do 17:00 sati. Dostava hrane je besplatna.
Vaše ime* :
Email vašeg prijatelja* :
* - obavezna polja
učitavanje... ili odustani

Bakine savijače

Lastovska ulica 2a, Savica, Zagreb

Označi kao "Moj omiljeni restoran"Trenutno je ovaj restoran omiljen kod 47 korisnika.❤
47
Bakine savijače
ZATVOREN ZA ONLINE NARUDŽBE
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(5.82) Domaća kuhinja
 • Min. narudžba za kvart Centar: 60,00 Kn
 • Način plaćanja:
  GotovinaGotovina (dostavljaču)
 • Dostava: BESPLATNA DOSTAVA ZA OVAJ KVART
 • ženim baku ako je zainteresirana (32 godine, crn, kažu i zgodan) jer je uz ovakve savijače, razlikama u godinama potpuno nebitna ;) svaka čast, samo tako nastavite

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ciperan(16.11.2017.)
 • Odlicne savijace, te uvijek gledaju napomene.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  svenbj(16.11.2017.)
 • Mislim da dovoljno govori to što naručujemo treći put u tjedan dana. Savijače su odlične, drugi dan ostanu jednako ukusne kao i kad su svježe. Sir i špinat, jabuka višnja, poriluk i špek, sve su odlične. Dobili ste još (nekoliko) stalnih mušterija, bila akcija ili ne :)

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ema18s(05.11.2017.)
 • Naručila sam malu porciju s porilukom i špeku i jednu malu sa sirom i špinatom.
  Oduševila me količina; dvije male porcije popune jednu kutiju za malu pizzu, hrpa savijača.
  Punjenje s porilukom je senzacionalno, prekrasno, bojala sam se da će biti masno, ali nije nimalo, a sa špinatom i sirom mi je malo suhonjavo. Možda je tako jer uspoređujem s porilukom koji je sam po sebi vodenastiji.
  Dostava pola sata brža, i dostavljačica simpa.
  Veselim se idućoj narudžbi!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  samo0ja(05.11.2017.)
 • Bako, zašto imate tako dobre savijače? Savršeno!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  house(03.11.2017.)
 • Savijača od mesa i savijača od krumpira fantastične, poriluk špek je malo masnija al stvarno odlična. Naručili 4 male porcije, mislim da ima hrane za najmanje 6 do 8 vrlo gladnih ljudi.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  bmarjano(03.11.2017.)
 • Vrhunski

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  dominiktrnje(02.11.2017.)
 • Savijača s porilukom i špekom jako masna, bolio me trbuh cijeli dan nakon pojedenih nekoliko komada, ostatak nažalost završio u smeću. Velika šteta jer je, izuzev masnoće, punjenje ukusno. Slatka savijača s višnjama također masna, ali donekle podnošljivo; punjenje poprilično bezukusno. Sve u svemu - loše. :(

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  123hegel321(28.10.2017.)

  Odgovor restorana (28.10.2017.) Poštovani,
  žao nam je što ste ostali razočarani našim štrudlama i ovim putem bismo Vam se htjeli ispričati zbog toga. Naime, kod domaćih savijača povećana količina ulja je njihov neizostavan sastojak. Vrlo vjerojatno je dodatnu masnoću pustio i špek, tako da, ako ćete ubuduće ponovno naručivati od nas, što bi nam bilo drago, samo stavite u napomenu da želite s manjom količinom špeka ili ulja.
  Lijep pozdrav

 • Kao i uvijek, bilo je fantastično!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  master_ivor(27.10.2017.)
 • Pozdrav,
  Dakle, svakako probati. Iskreno, iako sam čitala da su porcije ogromne, mislila sam da su to ove veće porcije, i da ce mi taman biti ova akcija 1+1 gratis. Sinoć sam zvala susjede da mi pomogno jer mi je bilo žao da se ovo savršenstvo hladi. Ovo je bolje od doomaće pite.. Dobili ste još jednog stalnog gosta, neovisno o akciji..

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  dbk(26.10.2017.)
 • Odlicno!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  catcornergarage(26.10.2017.)
 • Ogromne i ukusne porcije. Svakako jedna od najboljih narudžbi na pauzi! Također ljubazan dostavljač, koji je dostavu donio čak pola sata prije od predviđenog.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  smartinov(23.10.2017.)
 • Hrana je bila odlična i količinski je bilo puno... Nakon telefonskog poziva upalili su nam pauzu i unatoč tome što nisu bili online za naručivanje dopustili su nam da naručimo... Dostavljačica je također bila veoma ljubazna.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  mastef88(22.10.2017.)
 • Veoma ljubazna dostavljačica i izvrsne savijače!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  korisnik111(30.09.2017.)
 • Odlično... nemam riječi... svaka čast

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  tklinac(25.09.2017.)
 • Nema dovoljno zvjezdica kojima se može opisati razinu oduševljenja i dosljedno izrazito visoku razinu kvalitete. Svaka čast Baki :D

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ivanasipic(20.09.2017.)
 • Dostava prije vremena, dostavljač ljubazan, a savijača sa sirom - pre pre fina i još vruća! A da ne spominjem porciju koja je ooogromna i ostalo mi i za sutrašnji gablec! Ne morate ništa mijenjati, ostanite baš kakvi jeste jer ovo je mrak! Svaka čast!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  saky1504(20.09.2017.)
 • Uz današnju kišurinu čovjek bi bez problema tolerirao kašnjenje, ali su savijače svejedno stigle pola sata prije predviđenog vremena :D Dostavljač je skroz simpa, savijače predobre (i naravno da ih je ostalo i za kasnije) i još smo dobili mali dodatak uz narudžbu. Pohvale i preporuke na kvadrat!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Nekreativno Ime(19.09.2017.)
 • Odlično. Velika porcija da ne možeš pojesti. Sir i jabuka super.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  vzec(16.09.2017.)
 • brza dostava, kvalitetna usluga, vrhunske savijače ✮✮✮✮✮ bravo!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  roggi(03.09.2017.)

Moja narudžba

Vaša košarica je prazna.

Pauza.hr - web i mobilni servis

Web i mobilni servis Pauza.hr omogućuje vam jednostavno i brzo naručivanje hrane iz velikog broja restorana u Zagrebu, Rijeci i Velikoj Gorici. Odlična ponuda jela, pregledni jelovnici, ocjene i preporuke korisnika - sve na jednom mjestu!

Dobar tek!

Kako naručiti hranu online

Slijedite ove korak-po-korak upute i krenite u naručivanje hrane online.

Mogućnosti za restorane

Imate restoran ili catering i pružate uslugu dostave hrane? Postanite partner našeg web i mobilnog servisa za naručivanje hrane online. Više