Na Quiche Lorraine kod Kate

Quiche Lorraine je tradicionalno francusko jelo koje se rijetko viđa u restoranima. Idealno je za doručak, za ručak, za večeru, za izlete, za tulume, za bilo kad… Može se servirati i toplo i hladno. Postoje razne vrste ovog jela, ali nama je najomiljeniji s porilukom i pancetom.

U Quiche Lorraine smo se zaljubili prije nekih 5-6 godina na večeri koju je organizirala naša prijateljica Katarina iz Dubrovnika. Od tada smo njeni redoviti gosti kad priprema Quiche Lorraine. Štoviše, počeli smo se ‘spontano’ sami pozivati u goste kod Kate. Ne samo što volimo dobro pojesti već je to dobra prilika za druženje, uz crno vino, koje potraje do dugo u noć.

Ako želite sami napraviti Quiche Lorraine evo jednog recepta, samo naprijed.

5 Komentara

  1. Kate, kada ćeš i mene pozvati?!

  2. Sad sam (opet) gladna…

  3. mislim da mi je vrijeme za selidbu u Francusku… ili u Dubrovnik ;))

  4. veliki sam štovatelj Quiche Lorraine

  5. Wooo… pozdravite Katu i recite joj fala u moje ime 😉

Napišite komentar

Email neće biti objavljen. Neophodno je popuniti sva polja *

*

Na vrh stranice