Food 2 Go

Ilica 148, Center, Zagreb
Food 2 Go
CUISINES: Hamburgers, Sandwiches
Fast food Food 2 Go is located in the city Center. It offers a variety of quick meals such as tortillas, hamburgers, sandwiches and hot dogs, and for healthy food lovers there is a large selection of salads. You can also order a drink with your meal.

Order food online every day until 22:00 o'clock. The delivery is free of charge.
Your name* :
Your friend's email* :
* - required fields
loading... or cancel

Food 2 Go

Ilica 148, Center, Zagreb

Mark as "My preferred restaurant"At the moment the restaurant is preferred by 33 users.❤
33
Food 2 Go
CLOSED FOR ONLINE ORDERING
✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
(5.33) Hamburgers, Sandwiches
 • Min. order amount for area Center: 30,00 Kn
 • Payment method:
  CashCash (upon delivery)
 • Delivery fee: FREE DELIVERY FOR THIS AREA
 • odlicno, svi zadovoljni, cista petica.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  JankoZG1234(21.01.2017.)
 • Naručila sam dva hotdoga i velike fry 'n' dip krumpiriće kojih ima dosta kao i majoneze. Hotdog solidan, fina hrenovka u mekanom francuzu. Sve je stiglo još vruće i dosta prije navedenog vremena, definitivan bonus je izuzetno ljubazan i simpatičan dostavljač!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Marrija(07.01.2017.)
 • Predobar mnjam mnjam hamby, stiglo za 15ak minuta, definitivno uvrštavam u dnevni meni. Inače bio sam jednom na pilećem naturale burgeru koji je najbolji pileći burger koji sam probao.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  VUGI11(07.01.2017.)
 • 1. Hamburger zamotan u aluminijsku foliju. Pecivo se pretvorilo u rastopljenu lepinju koja propušta umak čudnog okusa.
  2. Pileća krilca nezačinjena; nit su slana nit su ljuta. Pa samo da je malo vegete po njima, bila bi bolja.
  3. Po cijeloj kutiji s krumpirićima i krilcima razlio se kečap. Nabavite posudicu s poklopcem. Ovakve posudice su ok kad naručim krumpiriće na sur and fries štandu i jedem ih hodajući.
  4. Dostava stvarno brza, al pričekat ću rađe 15 minuta više u zamjenu za dobar obrok.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  goranscuric(07.01.2017.)
 • Jako dobri burgeri. Chilli chicken super, House - 1 dodatak falio, ali isto super. Pecivo je jedina mana burgerima, pre mekano je.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ialijagic(13.12.2016.)
 • Definitivno najbolja vege tortilja u gradu, dostava super brza !!!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ivan-1990(13.12.2016.)
 • Prvi put narucio i hrana im je bomba!!! Curry piletina je stvarno dobra naravno tko voli..iznenadio me somun i to pozitivno..moja preporuka svima!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  bok(10.12.2016.)
 • Ne znamo što je bilo bolje, hambiji ili krilca, super je klopa. Dostava je kasnila nekih 15min, djelatnica nas je kontaktirala i poslala gratis krumpiriće. Puno hvala, jako lijepo i savjesno od vas :) definitivno naručujemo opet.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  AoriMiyu(08.12.2016.)
 • Sve što smo probali dosad bilo je fino. Jedina zamjerka je premala wrap tortilja. Košta 31 kunu, a malo je veća od palačinke.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  buffy(05.12.2016.)
 • Jako ukusna hladana salata sa piletinom, krumpirići također odlični. Dostava super brza. Svakako za preporučiti!!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ivan-1990(05.12.2016.)
 • odlicna hrana, brza dostava, narucili bi i cesce kada bi smanjili minmalnu cijenu narudzbe na recimo 50 kn

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  JankoZG1234(03.12.2016.)
 • Dostava i prije predviđenog vremena, simpatičan dostavljač, fina vege tortilla. Sve pohvale! Jedino što bi mooožda moglo biti bolje za čistu 6icu je malo toplija tortilja (i ovako je dobra:))

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  tarolina(03.12.2016.)
 • fina hrana. u tostu bi moglo biti više nutele...

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  solicka(29.11.2016.)
 • Cheese je super, bas dobar; pileca krila, a pogotovo krumpirici, takodjer ludilo. Dostava prije vremena tako da, 6 zvjezdica zasluzeno

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  nea(26.11.2016.)
 • napisati ću samo konstruktivnu kritiku:)
  budući da nema puno plejseva koji dostavljaju hot dog, trebali bi uložiti malo više u njega, tako da budete glavni;) to podrazumijeva neko bolje pecivo,a ne 1/3 francuza koji je dosta žilav.i trebali bi staviti neke umake za pomfritiće uz ketchup i majo,jer su ljudi koji vole fry and dip navikli na veliki izbor istih. barem neki chilli i tartar ili nešto.i na posudice za umak obavezno staviti poklopac jer nam se sve prolilo po inače jako finim pomfritima

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  sheep(25.11.2016.)
 • Odlican novitet na pauzi.. Cheesburger odlican. pecivo friško, hrskavo i sočno u isto vrijeme. Uredno zapakirano. Svakako za preporucit. Narucujem definitivno opet. Odmah u omiljene

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ivulex(25.11.2016.)
 • Odlično, hambi super, dostavljač simpa. Sve dobro.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  Valerija86(18.11.2016.)
 • Odličan Mnjam Mnjam burger! Super sastojci, dobro meso, a dostava brza ko i uvijek!

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ialijagic(16.11.2016.)
 • U njam njam hambyu jedino iznad očekivanja je bio umak. Pljeskavica i lepinja koja je podgrijavana pa se smežurala jako ispod očekivanja. Svježa salata s piletinom prolazna (ipak je to salata), a fry 'n' dip krumpirići nisam u životu dobio manju porciju za više novaca (velika porcija - 18kn) tako da sve u svemu kad se pribroji, hambi - 1, salata 5, krumpirići mršava 3 dobije se prosječna ocjena 3 što je dosta manje od vaše ocjene 5.57.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ars(15.11.2016.)
 • Opet naručen curry chicken burger. Ovaj puta prilozi na broju, a dostava daleko brža od konkurencije. Stoga i ocjena bolja.
  Prijedlog za sljedeći put i daljnje povećanje ocjene - korištenje boljeg curry praha i manje gnjecavo pecivo.

  ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
  ialijagic(10.11.2016.)

My order

Your shopping cart is empty.

Pauza.hr - web and mobile service

Web and mobile service Pauza.hr is a fun and easy way to order food online from restaurants and caterers in Zagreb, Rijeka and Velika Gorica (Croatia). There are always updated menus, wide selection of dishes, user reviews and recommendations - everything at one place!

Bon appetit!

How it works

Don't worry, you don't have to be an expert to make an order. Pauza.hr is very simple to use, just follow these step-by-step instructions and start ordering!

Restaurant's options

Anyone holding a restaurant or catering service in Zagreb with food delivery is welcome to join to Pauza.hr. All you need are computer and internet connection at the venue... more